Voor wie is Tikva?
06 mei 2023 
in Tikva
2 min. leestijd

Voor wie is Tikva?

๐ˆ๐ž๐๐ž๐ซ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐š๐ง ๐ฆ๐ž๐ž๐๐จ๐ž๐ง met de oefeningen in de Tikva Stretch & Relax lessen, ook als je weinig conditie hebt of niet aan sport doet.

Stretchen, ontspannen en tot rust komen

Heb je last van onrust, stress, weinig tijd voor jezelf en met God, of ervaar je een lage energie? Of verlang jij gewoon enorm naar een moment voor jezelf, in verbinding met God? Dan is Tikva een hele fijne manier om te stretchen, ontspannen en tot rust te komen.

In de Bijbel staat het volgende vers en laat ons zo goed zien dat we alleen bij God ware rust kunnen vinden.

๐˜’๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜”๐˜ช๐˜ซ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ข๐˜ญ ๐˜ถ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ. Mattheรผs 11:28


Hoop voor je ziel

Je kunt er ook altijd voor kiezen om alleen te luisteren naar de Tikva les. Er zijn momenten van stilte en er worden bemoedigende en hoopgevende Bijbelteksten voorgelezen waar je naar kunt luisteren en over na kunt denken. Ze geven hoop voor je ziel.

Tikva groepslessen

De groepslessen zijn fijn, omdat je samen met anderen bent die ook behoefte hebben aan een bewust moment met God. Andere mensen die ook graag goed voor hun lichaam willen zorgen door de juiste bewegingen te doen. Na een les is er altijd de mogelijkheid om nog even te blijven voor thee of water en met elkaar te praten, als je daar behoefte aan hebt.

Dus kom eens langs. Kom zoals je bent. Bij God mogen we komen zoals we er op dat moment bij zitten en hoe het รฉcht met ons gaat. Met de bewegingen van Tikva kunnen we uitstrekken naar Hem, onze zorgen en gedachten aan God geven en ook stilstaan bij hoe wonderlijk mooi wij gemaakt zijn en dankbaarheid voelen bij de schepping.

Tikva is voor jou als

Tikva is er voor jou als je fysiek wilt bewegen, als je innerlijk tot rust en ontspanning wilt komen รฉn als je bewust tijd met God wilt doorbrengen. Dit komt allemaal samen in de Tikva lessen.

Tikva online

Tikva (groeps)lessen zijn op locatie te volgen in Apeldoorn, Arnhem en (binnenkort) ook online. Volg mij op Instagram @studiorestore.nl & @renskefeenstra voor de laatste ontwikkelingen. Ik zie je heel graag binnenkort bij de lessen in Apeldoorn, Arnhem of online!

Liefs,

Renske Feenstra - Holistisch therapeut & lifecoach


Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, โ€˜de Spaceโ€™. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen