Nieuws
Renske Feenstra
Nieuws
05/29/2024
2 min
0

Kom naar onze Tikva les op de New Wine Zomerconferentie 2024!

05/29/2024
2 min
0

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar met een Tikva les aanwezig zullen zijn op de New Wine Zomerconferentie 2024! Deze conferentie vindt plaats van 13 tot 18 juli en belooft een bijzondere tijd van persoonlijke groei en geestelijke vernieuwing te worden.

Een thema van volheid en groei

Het thema van de conferentie is geïnspireerd door Johannes 10:10b:

‘Ik ben gekomen om het leven te geven in al zijn volheid.’


Dit thema roept ons op om verder te kijken dan de oppervlakkige geneugten van het leven. Het gaat om een dieper, voller leven waarin we leren luisteren naar de stem van Jezus en leven in antwoord op de liefde van de Vader. Dit betekent een geheeld leven in ziel, lichaam en geest, gedragen door de kracht van de Heilige Geest.

Wat is Tikva?

Tikva is meer dan alleen een les; het is een ervaring die je helpt om uit je hoofd en in je lichaam te komen, en om zo de verbinding met jezelf en God te verdiepen. In een wereld vol stress en drukte is het essentieel om momenten van rust en bezinning te vinden. Tikva biedt precies dat: een veilige ruimte om te ontspannen, te reflecteren en je geestelijke en fysieke welzijn te bevorderen.

Onze les op de New Wine Zomerconferentie

Op de conferentie bieden we een speciale Tikva les aan onder de titel “Start met Tikva: bewegen, ontspannen en tijd met God”. Deze les is ontworpen om je te helpen los te komen van dagelijkse zorgen en je geest te verfrissen. Door middel van beweging, ademhaling en meditatie, zul je ontdekken hoe je beter naar jezelf en naar God kunt luisteren. Deze les is geschikt voor iedereen, ongeacht je fysieke conditie of ervaring met Tikva.

Datum en tijd

Mis onze Tikva les niet op donderdag 25 juli van 16:00 tot 17:00 uur. Deze les biedt een unieke gelegenheid om midden in de conferentie een moment van rust en verdieping te vinden.

Waarom je dit niet mag missen

De Zomerconferentie is een unieke gelegenheid om samen met andere gelovigen een week lang te groeien in je geloof. Onze Tikva les voegt hier een extra dimensie aan toe door je te helpen een diepere verbinding met jezelf en God te vinden. Het is een kans om even helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen voor de uitdagingen van het dagelijks leven.

Meld je aan!

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze Tikva les op de New Wine Zomerconferentie. Voor meer informatie over het programma en om je aan te melden, bezoek de New Wine Zomerconferentie website en bekijk ons onderdeel op het blokkenschema.

We kijken ernaar uit om je daar te zien en samen te werken aan een leven in volheid!

In Liefde,

Renske Feenstra


Reacties
Categorieën