Persoonlijke doelen

Gods wijsheid en liefde als basis voor persoonlijke doelen

Persoonlijke doelen voor de toekomst, we hebben ze allemaal en wellicht heb jij ook ieder nieuwjaar weer goede voornemens. Lukt het jou om de goede voornemens vol te houden of ga je na een tijdje toch weer terug naar je oude denken, doen en laten? Vaak ontbreekt het aan discipline, zelfvertrouwen en moed wanneer we doelen hebben gesteld, om de doelen te kunnen behalen. Hebben we wel helder waarom we de doelen stellen? Welke fundering hebben we eigenlijk en waar halen we de kracht en motivatie vandaan?

Een andere vraag is natuurlijk: wat is gods doel met jouw leven? En benut je de mogelijkheden die hij jou geeft? In deze artikelen geef ik je suggesties voor waar je mee aan de slag kunt gaan bij het stellen van doelen voor prive en werk. Waar halen we de moed en zelfvertrouwen vandaan als we iets gaan doen wat nieuw en spannend is? Wie of wat geeft ons werkelijke kracht om iets te volbrengen?

Een christelijk perspectief in elke blogpost

Als Christelijke life coach en schrijver, richt ik me in deze blog op het delen van inzichten en bemoedigingen vanuit een Christelijk perspectief. Elke blogpost is bedoeld om jou, de Christelijke vrouw en moeder, te ondersteunen bij het zetten van doelen en het vinden van kracht en zelfvertrouwen in je relatie met God.

Bijbeltekst bemoediging voor dagelijkse uitdagingen

In elke blogpost vind je Bijbelse bemoedigingen die zijn bedoeld om je te inspireren en te ondersteunen. Ik neem je mee in wat God daarover zegt in de bijbel, met de hoop dat je hierdoor inziet dat er meer is dan hard werken en alles alleen willen uitzoeken.

Ik hoop je hiermee te inspireren dat er meer is dan hard werken, alles alleen willen uitzoeken en het altijd streven naar meer. Met Gods wijsheid en liefde als onze basis, kunnen we onze doelen bereiken met een dieper gevoel van voldoening en doel.

In liefde,

-- binnenkort verwacht: houd de pagina in de gaten voor de eerste blogs & artikelen --

Wat is christelijke coaching?
0
Wat is christelijke coaching?

Renske Feenstra

Wat is christelijke coaching?

Laat je inspireren met Bijbelse bemoedigingen en overdenkingen: 

Doorzoek de categorieën:

Overdenkingen en Bijbelse bemoedigingen van Renske ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief: