Persoonlijke doelen

Persoonlijke doelen voor de toekomst, we hebben ze allemaal en wellicht heb jij ook ieder nieuwjaar weer goede voornemens.  Lukt het jou om de goede voornemens vol te houden of ga je na een tijdje toch weer terug naar je oude denken, doen en laten? Vaak ontbreekt het aan discipline, zelfvertrouwen en moed wanneer we doelen hebben gesteld, om de doelen te kunnen behalen. Hebben we wel helder waarom we de doelen stellen? Welke fundering hebben we eigenlijk en waar halen we de kracht en motivatie vandaan?

Een andere vraag is natuurlijk: wat is Gods doel met jouw leven? En benut je de mogelijkheden die Hij jou geeft? In deze artikelen geef ik je suggesties voor waar je mee aan de slag kunt gaan bij het stellen van doelen voor privé en werk. Waar halen we de moed en zelfvertrouwen vandaan als we iets gaan doen wat nieuw en spannend is? Wie of wat geeft ons werkelijke kracht om iets te volbrengen? 


Ik neem je mee in wat God daarover zegt in de Bijbel. Ik hoop je hiermee te inspireren dat er meer is dan hard werken, alles alleen willen uitzoeken en überhaupt het altijd streven naar meer.