Renske Feenstra - christelijk holistisch therapeutOver Renske Feenstra 

Christelijk holistisch therapeut | Erkend Tikva® instructeur

Ik bied een veilige ruimte voor een diepe transformatie
voor jou als christelijke vrouw, moeder en ondernemer

Start met Tikva en restore membership - worship

Even voorstellen...

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben christelijk holistisch therapeut,  lifecoach & tikva® instructeur en begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en lessen vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, als kind van God en in relatie met Hem. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf.

Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley (orthomoleculair therapeut).

Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met geest, ziel en lichaam. 

Renske Feenstra

Mijn roeping, mijn visie

Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit hoe je bedoeld bent door God en in relatie met Hem. Een leven vol vertrouwen, rust, veiligheid, liefde en vreugde, in je relatie/huwelijk, als moeder en in je onderneming of werk.

Datgene wat ik zelf heb ontdekt wil ik verder verspreiden en anderen kennis mee laten maken. De liefde van God die overwint alles. Ik hoop dat het jou ook mag inspireren en aanraken, zodat je een stap naar Hem toe zet. 

Mijn verhaal

Al vanaf kleins af aan gebeurde er veel in mijn leven. Vooral rond mijn tiende levensjaar en vanaf toen dacht ik veel na over de dood en de onzichtbare, geestelijke wereld. Ik wilde zo graag weten en begrijpen wat het leven na de dood betekende. Mijn analytische denken, intuïtie en wat de wereld mij vertelde waren voor langere tijd in strijd met elkaar…

Ik heb vele (spirituele) paden bewandeld en geen één leidde tot de werkelijke rust, veiligheid en vreugde waar ik naar zocht. Telkens kwam ik op dezelfde levensvragen uit en kreeg ik niet de antwoorden waar ik werkelijk rust en vertrouwen bij kon ervaren. Het klopte niet, het was niet compleet.

Gedurende mijn leven was het God die zijn hand naar mij uit bleef reiken. Op bepaalde momenten in mijn leven pakte ik die hand ook aan. Maar echt daar vanuit leven en ervoor kiezen deed ik niet. Ik bleef zoeken. Tijdens de zwangerschap en het 1e jaar van het moederschap kreeg ik (weer) last van angsten en paniekaanvallen. Onzekerheid, het missen van richting en de vele levensvragen waren zoal elementen die het veroorzaakten. Ik werd door een therapeut gewezen op God en de Bijbel en ik wist dat ik toen een keuze moest maken.

Het maken van die keuze zorgde voor een grote verandering, een transformatie die 180 graden anders is dan hoe het hiervoor altijd geweest is. Meer hierover kan je binnenkort lezen in de blog.

Nu begeleid ik vrouwen, dochters en (toekomstige) moeders.

Wat ik zelf heb ervaren en waar ik nu anderen in begeleid: familiepatronen hebben een grote impact, trauma zet zich vast in het lichaam, er is een weg die leidt naar heling hiervan en we mogen vanuit vrouwelijkheid, vreugde, rust, vertrouwen, veiligheid en in diepe relatie met God het leven leven! Ook mogen we onze talenten inzetten voor anderen en de wereld mooier maken op onze eigen unieke manier. 

Renske

In de praktijk

Sinds 2012 is mijn eigen ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan en in 2017 besloot ik mijn eigen praktijk te starten. Het jaar daarna was het zover en opende mijn praktijk.

Ik volgde zelf verschillende therapie trajecten, workshops en trainingen. En in mijn praktijk begeleidde ik veel vrouwen en mannen - individueel en in groepen - in hun reis terug naar zichzelf. En nu is het tijd voor een verdieping, voor degenen die dat voelen. Als je  er klaar voor bent, dan begeleid ik jou met liefde in je zoektocht en vooral: in je thuiskomen, bij God.

Mijn grootste ontdekking zit in het vrouw zijn van Wesley en het moeder zijn van Wolf. De rust, de veiligheid en het vertrouwen in mijn rol en de taak die ik heb gekregen. Het aankijken van al mijn overtuigingen en onwaarheden, de ideeën die ik had, de onzekerheid en angsten. De trauma's helen en me laten vullen met waarheid, liefde, geloof en hoop is wat mij terug heeft gebracht. Geest, ziel en lichaam in balans, wanneer we leven vanuit Gods geest.

Voor de vrouwen, dochters, moeders die diep resoneren met mijn werk en werkelijk voelen dat ze er klaar voor zijn om vrijgemaakt te worden… tot wie je in essentie bent, als kind van God. 

Renske en Wesley

Een veilige ruimte voor een diepe transformatie voor jou als christelijke vrouw, moeder en ondernemer

Ik begeleid je met ontzettend veel toewijding, liefde en oprechtheid in je innerlijke reis, je zoektocht en je thuiskomen.


Veiligheid en vertrouwen bieden vind ik ontzettend belangrijk, zodat jij de ruimte gaat ervaren om te ontdekken wie je in essentie bent, maar ook om in alle kwetsbaarheid te ontdekken waar jij nog niet jezelf bent.

Als vrouw, partner en moeder, in combinatie met een eigen bedrijf, weet ik hoe vol en druk het leven is. Ik ken de mooie kanten, maar ook zeker de keerzijde. Ik deins niet terug bij alles wat jij van jezelf en het leven mag aankijken. Ik zal er zijn.