tikva-apeldoorn-studio-restore-renske-feenstra-1

Tikva® instructeur inhuren?

Christelijke workshops & groepslessen voor geest, ziel & lichaam. Online en op locatie.

bekijk de mogelijkheden 

Tikva® instructeur inhuren?

Christelijke workshops & groepslessen voor geest, ziel & lichaam. Online en op locatie.

Bekijk de mogelijkheden 
Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching
Tikva instructeur Renske Feenstra

Op zoek naar een Christelijke Tikva® instructeur?

Hoi, ik ben Renske! Zelf was ik ook op zoek naar een manier waarop ik kon werken aan mijn fysieke gezondheid, door te stretchen, en tegelijkertijd een bewust moment voor mezelf met God.

Toen kwam ik online het concept van Tikva® tegen. Ik vond het zo gaaf om te ervaren hoeveel ontspanning en rust het mij gaf. Juist ook de Bijbelteksten die werden voorgelezen die zorgden voor voeding voor mijn geest en de verbinding met God.

Er was nog niemand die Tikva® lessen in Apeldoorn aanbood. Online lessen zijn fijn, maar ik zocht ook een fysieke plek waar ik Tikva® kon ervaren. Ik besloot dus om zelf Tikva® instructeur te worden.

Ik kom graag naar anderen toe om een proefles of workshop te verzorgen, zowel online als fysiek op locatie. 

Neem contact op 
vul het contactformulier in

Geest

Bijbelteksten die hoop en bemoediging bieden. Opbouw en bemoediging van zelfvertrouwen en menselijke waarde.

Ziel

Je gedachten, zorgen en gevoelens met God delen. Hij weet wat erin je leeft en bij Hem kan je rust vinden voor je ziel.

Lichaam

Bij Tikva® zijn de rustige bewegingen eenvoudig en effectief. Het vergroten van flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit. Herstel van je lichaam wordt bevorderd en je ademhaling verbeterd.

Kennismaken

Laat jouw groep, collega's, mensen in de kerk of bekenden kennismaken met Tikva® door een proefles van Renske

Waarden

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden. De Bijbel heeft een belangrijke rol tijdens de les.

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen met de oefeningen in de Tikva® Stretch & Relax lessen, ook als je weinig conditie hebt of niet aan sport doet.

Wat is er mogelijk?

Een groepsles Tikva®

Bij een proefles Tikva® zal ik beginnen met uitleg over wat Tikva is, waar het vandaan komt en de voordelen van Tikva® voor geest, ziel en lichaam. Daarna is het tijd om het te gaan ervaren. Tikva® is voor iedereen, dus de bewegingen zijn ook aan te passen aan iedereen. We eindigen altijd met een relax gedeelte, waardoor de deelnemers tot rust komen en de voorgelezen Bijbelteksten nog eens kunnen overdenken als ze dat willen. Aan het einde van de les is er ruimte om met elkaar na te praten tijdens een kopje thee. In totaal zal de proefles en afronding circa één uur duren.

Workshop

Wil je graag een workshop op maat? In overleg kunnen we bespreken wat het beste past bij de groep. Groepen kunnen variëren in grootte en ook in achtergrond en hoe jullie elkaar kennen. Zijn jullie een vriendengroep, collega's, sporten jullie samen of kennen jullie elkaar van de kerk? Ik luister naar jullie wensen en ideeën en zal een vorm bedenken die daar het beste bij past. Bij een workshop werken we met één of meerdere Tikva® lessen en daarnaast oefeningen op het gebied van geloof, de psyche en gezondheid. Mogelijkheden zijn er van 1 uur tot een hele dag. Vraag gerust meer informatie aan en dan bekijken we de mogelijkheden!
tikva-apeldoorn-studio-restore-renske-feenstra-1920x650-2

Een proefles Tikva® of  workshop op maat?

Met liefde laat ik anderen kennismaken met Tikva®, dat maakt mij enorm enthousiast. Een proefles Tikva® of een workshop op maat (met zowel Tikva® als andere oefeningen op het gebied van geloof, de psyche en gezondheid) is geschikt voor iedereen. Zowel voor collega's in het bedrijfsleven, een sportvereniging, een vriendengroep en leden van een kerk. Ik denk graag met je mee over de vorm die het beste past bij de groep. Van 1 uur tot een hele dag aan lessen en workshops, er is van alles mogelijk. Ik draag graag bij aan een dag(deel) waarbij je de liefde van God, rust, ontspanning en inspiratie mag ontvangen!

Neem contact op  
vul het contactformulier in

Wil je ook een groepsles of een workshop?

Geschikt voor iedereen:

  • voor collega's in het bedrijfsleven,
  • een sportvereniging,
  • een vriendengroep en
  • leden van een kerk.
  • een (christelijk) vrijgezellenfeestje


Ik vind het altijd leuk om met jou in contact te komen. Vul hiernaast het formulier in of stuur een e-mail naar info@renskefeenstra.nl en dan antwoord ik je zo spoedig mogelijk!