Artikelen ziel, geest en lichaam

Inspiratie voor ziel, geest en lichaam:

Christelijke blogs met Bijbelse bemoedigingen en overdenkingen

naar de artikelen 


Inspiratie voor ziel, geest en lichaam

Christelijke blogs met Bijbelse bemoedigingen en overdenkingen

Inspiratie & updates van Renske ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Inspiratie & updates van Renske ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief:
1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Mijn verhaal

Op deze pagina deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen over mijn processen in zowel gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en mijn wandel met Jezus en God in het geloof. Wat ik deel komt vanuit een perspectief dat we naar onszelf mogen kijken vanuit geest, ziel en lichaam. Deze 3 aspecten van onszelf mogen de juiste voeding krijgen. Ik deel overdenkingen over belangrijke thema's in het leven en neem je mee in Bijbelteksten die inspireren, je hart raken en uitnodigen.

Ik heb vele (spirituele) paden bewandeld en geen één leidde tot de werkelijke rust, veiligheid en vreugde waar ik naar zocht. Telkens kwam ik op dezelfde levensvragen uit en kreeg ik niet de antwoorden waar ik werkelijk rust en vertrouwen bij kon ervaren. Het klopte niet, het was niet compleet. Het maken van een bepaalde keuze zorgde voor een grote verandering, een transformatie die 180 graden anders is dan hoe het hiervoor altijd geweest is.


Nu begeleid ik vrouwen, dochters en (toekomstige) moeders.


Wat ik zelf heb ervaren en waar ik nu anderen in begeleid: familiepatronen hebben een grote impact, trauma zet zich vast in het lichaam, er is een weg die leidt naar heling hiervan en we mogen vanuit vrouwelijkheid, vreugde, rust, vertrouwen, veiligheid en in diepe relatie met God het leven leven! Ook mogen we onze talenten inzetten voor anderen en de wereld mooier maken op onze eigen unieke manier.

 Veel plezier in het lezen van mijn blogs, artikelen en Bijbelse overdenkingen.

Liefs,


Renske Feenstra