Tikva
Renske Feenstra
Tikva
06/05/2024
2 min
0

Versterk je lichaam en geest: Schrijf je in voor de Tikva Forte wachtlijst!

06/05/2024
2 min
0

Goed nieuws! We verwachten in Q3 2024 een nieuwe online Tikva bundel te kunnen lanceren, namelijk online Tikva Forte. Meld je nu al aan voor onze wachtlijst en blijf op de hoogte.

"Of weet u niet dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont en die u van God ontvangen hebt? U behoort uzelf niet toe." - 1 Korintiërs 6:19

Deze tekst herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om goed voor ons lichaam te zorgen, omdat het een tempel van de Heilige Geest is. Tikva Forte helpt je om die zorg op een fysieke en spirituele manier te benaderen, zodat je sterker en gezonder kunt zijn in dienst van God en je gezin.

Wat is Tikva Forte?

Tikva Forte is een intensieve, geloofsgebaseerde (fitness)programma dat zich richt op het verbeteren van conditie, spierkracht, flexibiliteit, en stabiliteit. Het is speciaal ontworpen voor christelijke vrouwen en moeders die op zoek zijn naar een uitdagende workout die lichaam, geest en ziel versterkt.

Wat is het verschil tussen Tikva Forte en Tikva Stretch & Relax?

De oefeningen van Tikva Forte zijn intensiever en uitdagender dan die van Tikva Stretch & Relax. Waar Tikva Stretch & Relax zich richt op het verbeteren van flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, voegt Tikva Forte daar een extra dimensie aan toe. Het is niet alleen een fysieke uitdaging die je kracht en conditie verbetert, maar het nodigt je ook uit om je grenzen te verleggen en je sterker te voelen in je eigen lichaam.

Voor wie is Tikva Forte?

Bij Tikva Forte zijn beginners van harte welkom. De nadruk ligt op het vinden van jouw eigen tempo en het ontdekken van wat jouw lichaam kan. Het is een uitnodiging om jezelf te laten verrassen en te genieten van de reis naar een fittere en krachtigere versie van jezelf. Iedereen kan meedoen, ongeacht je startpunt; het gaat erom dat je de uitdaging aangaat en plezier hebt in de beweging.

Tikva® Forte en de voordelen:

  • Een moment voor jezelf en tijd met God. Daarbij van Hem de hoop, rust en kracht ontvangen
  • Intensieve en uitdagende oefeningen: Tikva Forte gaat verder dan Tikva Stretch & Relax, met bewegingen die je echt uitdagen.
  • Verbetering van conditie en spierkracht: Naast flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, richt Tikva Forte zich ook op het verbeteren van je algehele fitheid en kracht.
  • Geschikt voor beginners: Iedereen, ongeacht het startniveau, kan deelnemen aan Tikva Forte. De oefeningen kunnen worden aangepast aan je eigen tempo.
  • Persoonlijke groei en ontdekking: Tikva Forte moedigt je aan om je grenzen te verleggen en sterker te worden, zowel fysiek als mentaal.
  • Plezier in beweging: De lessen zijn ontworpen om je plezier te laten hebben terwijl je werkt aan een fittere en krachtigere versie van jezelf.

    Ben je klaar om je geest, lichaam en ziel te versterken?

Onze wachtlijst voor online Tikva Forte

Sluit je aan bij onze wachtlijst voor online Tikva Forte en ontdek een unieke, geloofsgebaseerde benadering van fitness. Tikva Forte is meer dan alleen een workout; het is een reis naar een sterkere versie van jezelf, geworteld in geloof en gemeenschapszin. Als christelijke vrouw en moeder weet je hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, zodat je met volle energie voor je gezin en je geloofsgemeenschap kunt zorgen. Laat deze kans niet voorbijgaan om deel te worden van een inspirerende groep vrouwen die elkaar steunen en samen groeien. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een gezonder, sterker en vreugdevoller leven in Christus!

Meld je vandaag al aan voor onze wachtlijst en mis niets>>

In liefde,

Renske Feenstra

Reacties
Categorieën