Vier kerst met ons bij Mozaiek055 in Apeldoorn
Nieuws
Renske Feenstra
Nieuws
12/16/2023
2 min
0

Vier Kerst met ons bij Mozaiek in Apeldoorn

12/16/2023
2 min
0

Hallo lieve lezers, dit jaar viert ons gezin - Wesley, onze zoon en ik - Kerst op een heel speciale manier. We gaan naar de kerstdiensten bij Mozaiek055 in Apeldoorn. Ik nodig jou uit om deze bijzondere momenten met ons te delen. Kerst is immers een tijd van samenzijn, bezinning en vreugde.

1. Onze ervaringen bij Mozaiek055

Bij Mozaiek055 hebben we een warme en uitnodigende gemeenschap gevonden. Het is een plek waar iedereen welkom is, waar we samen komen om te delen, te leren en te groeien. Hier vinden we rust en inspiratie, mede door de preken en de boodschappen uit de Bijbel die ons raken en ons helpen groeien in ons geloof.

2. Kerstnachtdienst bij Mozaiek - Een moment van reflectie

Op 24 december zijn er twee diensten bij Mozaiek055, een van 19:00 tot 20:15 uur en een andere van 21:30 tot 22:45 uur. Deze dienst is gevuld met muziek, hoopvolle boodschappen en een moment om stil te staan bij de ware betekenis van Kerst. Een Bijbelse tekst die mij altijd inspireert tijdens deze tijd is: "En het Woord is vlees geworden en heeft onder ons gewoond..." (Johannes 1:14). Laten we samen de komst van Jezus vieren.

3. Familiedienst op kerstochtend bij Mozaiek055 - samen vieren

Op 25 december verwelkomen we je graag bij onze familiediensten, een om 09:30 uur en de andere om 11:30 uur. Deze diensten zijn perfect voor gezinnen, een tijd om samen te zingen, te bidden en de vreugde van Kerst te delen. Het is een feestelijke gelegenheid waar kinderen en volwassenen samen kunnen genieten van de kerstsfeer.

4. Praktische informatie over de kerstdiensten

Kerstnachtdienst:

 •    Datum: 24 december 2023
 •    Tijden: Eerste dienst van 19:00 tot 20:15 uur, tweede dienst van 21:30 tot 22:45 uur
 •    Locatie: Mozaiek055, Laan van westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn
 •    Bijzonderheden: Een dienst vol muziek, inspirerende boodschappen en een moment om stil te staan bij de ware betekenis van Kerst.
 •    Reserveren: Kerstnachtdienst 24 december 2023

Familiedienst op Kerstochtend:

 •    Datum: 25 december 2023
 •    Tijden: Eerste dienst van 09:30 tot 10:45 uur, tweede dienst van 11:30 tot 12:45 uur
 •    Locatie: Mozaiek055, Laan van westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn
 •    Bijzonderheden: Een feestelijke dienst geschikt voor het hele gezin, met activiteiten en boodschappen die speciaal op kinderen zijn afgestemd.
 •    Reserveren: Familiedienst op kerstochtend

5. Bijbelse bemoediging kerst: Jesaja 9:5

In mijn blog wil ik graag een moment nemen om te reflecteren op een Bijbelse tekst die mij raakt, vooral tijdens Kerst. 

Het gaat om Jesaja 9:5, waar staat: 

"Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij rust op Zijn schouders. En men noemt Zijn naam Wonderlijk, Raadsman, Sterke God, Eeuwige Vader, Vredevorst." Jesaja 9:5

Deze woorden brengen voor mij de ware essentie van Kerst tot leven. Ze herinneren ons eraan dat Kerst veel meer is dan alleen een feestelijke gelegenheid. Het is een tijd waarin we de geboorte van Jezus Christus vieren, een gebeurtenis die de wereld voor altijd heeft veranderd. In deze enkele zin uit Jesaja vinden we een beschrijving van wie Jezus is en wat Hij voor ons betekent: een Wonderlijk Kind, onze Raadsman, de Sterke God, onze Eeuwige Vader en de Vredevorst.

Elk van deze namen heeft een diepe betekenis. Ze spreken van hoop, leiding, kracht, eeuwige vrede - allemaal geschenken die Jezus ons brengt. Tijdens de kerstdiensten bij Mozaiek055 willen we stilstaan bij deze geschenken en hoe ze ons leven kunnen verrijken en transformeren.

6. Uitnodiging aan jou

Ik nodig je van harte uit om deze speciale diensten bij Mozaiek055 met ons mee te beleven. Het is een prachtige gelegenheid om samen te komen, de geboorte van Jezus te vieren en de kerstboodschap te ervaren. Voor meer informatie over de diensten, bezoek Mozaiek055. Laten we samen de ware geest van Kerst delen!

Bedankt voor het lezen en ik hoop je te zien bij een van de diensten. Ik wens jou en je dierbaren een gezegende kerstperiode. Laten we deze speciale tijd samen vieren en herinneren wat het werkelijk betekent.

In Liefde,

Renske Feenstra

Reacties
Categorieën