Wat betekent Tikva? RenskeFeenstra.nl
Tikva
Renske Feenstra
Tikva
03/02/2023
1 min
0

Wat betekent Tikva?

03/02/2023
1 min
0

Tikva is het Hebreeuwse woord voor “hoop”, “verwachting” en “geloof.” 

Ik neem jullie graag mee in de betekenis van Tikva, omdat het zo mooi beschrijft waar het concept voor staat. Dat er altijd hoop is, dat we mogen verwachten, dat we geloof mogen hebben!

Tikva sport

Tikva is een vorm van sport & bewegen enerzijds en een ontspanningsmethode anderzijds. Het is gericht op balans en innerlijk vertrouwen. Deze manier van ontspannen en rust is geïnspireerd op Psalm 23.

“𝘏𝘪𝘫 𝘭𝘢𝘢𝘵 𝘮𝘪𝘫 𝘳𝘶𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘯𝘦 𝘸𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘦𝘳𝘵 𝘮𝘪𝘫 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘳𝘦𝘥𝘪𝘨 𝘸𝘢𝘵𝘦𝘳.”

Met Tikva willen we je tools aanreiken om een leven te leven in balans en vertrouwen. We focussen op de hele persoon, naar geest, ziel en lichaam.

Tikva & christelijke waarden

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden. We vinden het belangrijk dat iedereen gelijk en met respect wordt behandeld. De Bijbelteksten die worden voorgelezen tijdens de les, hebben het doel je te bemoedigen, op te bouwen en hoop te geven. 

In het volgende artikel lees je meer over waar Tikva vandaan komt en wat Tikva precies is.

Tikva online

Tikva (groeps)lessen zijn live en op locatie te volgen in Apeldoorn en binnenkort (individueel) ook online. Volg mij op Instagram @studiorestore.nl & Instagram @renskefeenstra voor de laatste ontwikkelingen.

Liefs,

Renske Feenstra

Gerelateerde artikelen:

Gratis proefles Tikva

Wil je meer lezen en weten over gezond leven, in relatie tot God? Bekijk dan mijn pagina met gratis proeflessen. Je kunt daar gratis e-books, checklists of mini-trainingen downloaden. Dit aanbod vul ik regelmatig aan, dus neem zeker een kijkje.

Reacties
Categorieën