Voor wie is Tikva?
Tikva
Renske Feenstra
Tikva
05/06/2023
1 min
0

Voor wie is Tikva?

05/06/2023
1 min
0

𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐨𝐞𝐧 met de oefeningen in de Tikva Stretch & Relax lessen, ook als je weinig conditie hebt of niet aan sport doet. 

Stretchen, ontspannen en tot rust komen

Heb je last van onrust, stress, weinig tijd voor jezelf en met God, of ervaar je een lage energie? Of verlang jij gewoon enorm naar een moment voor jezelf, in verbinding met God? Dan is Tikva een hele fijne manier om te stretchen, ontspannen en tot rust te komen. 

In de Bijbel staat het volgende vers en laat ons zo goed zien dat we alleen bij God ware rust kunnen vinden. 

𝘒𝘰𝘮 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘔𝘪𝘫 𝘵𝘰𝘦, 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘮𝘰𝘦𝘪𝘥 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘴𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯, 𝘦𝘯 𝘐𝘬 𝘻𝘢𝘭 𝘶 𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯. Mattheüs 11:28

Hoop voor je ziel

Je kunt er ook altijd voor kiezen om alleen te luisteren naar de Tikva les. Er zijn momenten van stilte en er worden bemoedigende en hoopgevende Bijbelteksten voorgelezen waar je naar kunt luisteren en over na kunt denken. Ze geven hoop voor je ziel.

Tikva groepslessen

De groepslessen zijn fijn, omdat je samen met anderen bent die ook behoefte hebben aan een bewust moment met God. Andere mensen die ook graag goed voor hun lichaam willen zorgen door de juiste bewegingen te doen. Na een les is er altijd de mogelijkheid om nog even te blijven voor thee of water en met elkaar te praten, als je daar behoefte aan hebt. 

Dus kom eens langs. Kom zoals je bent. Bij God mogen we komen zoals we er op dat moment bij zitten en hoe het écht met ons gaat. Met de bewegingen van Tikva kunnen we uitstrekken naar Hem, onze zorgen en gedachten aan God geven en ook stilstaan bij hoe wonderlijk mooi wij gemaakt zijn en dankbaarheid voelen bij de schepping.

Tikva is voor jou als

Tikva is er voor jou als je fysiek wilt bewegen, als je innerlijk tot rust en ontspanning wilt komen én als je bewust tijd met God wilt doorbrengen. Dit komt allemaal samen in de Tikva lessen

Tikva online 

Tikva (groeps)lessen zijn op locatie te volgen in Apeldoorn, Arnhem en (binnenkort) ook online. Volg mij op Instagram @studiorestore.nl & @renskefeenstra voor de laatste ontwikkelingen. Ik zie je heel graag binnenkort bij de lessen in Apeldoorn, Arnhem of online!

Liefs,

Renske Feenstra - Holistisch therapeut & lifecoach


Gerelateerde artikelen:

Gratis proefles Tikva

Wil je meer lezen en weten over gezond leven, in relatie tot God? Bekijk dan mijn pagina met gratis proeflessen. Je kunt daar gratis e-books, checklists of mini-trainingen downloaden. Dit aanbod vul ik regelmatig aan, dus neem zeker een kijkje.


Reacties
Categorieën