Wat betekent Tikva?
02 maart 2023 
in Tikva
1 min. leestijd

Wat betekent Tikva?

Tikva is het Hebreeuwse woord voor “hoop”, “verwachting” en “geloof.” 

Ik neem jullie graag mee in de betekenis van Tikva, omdat het zo mooi beschrijft waar het concept voor staat. Dat er altijd hoop is, dat we mogen verwachten, dat we geloof mogen hebben!

Tikva sport

Tikva is een vorm van sport & bewegen enerzijds en een ontspanningsmethode anderzijds. Het is gericht op balans en innerlijk vertrouwen. Deze manier van ontspannen en rust is geïnspireerd op Psalm 23.

“𝘏𝘪𝘫 𝘭𝘢𝘢𝘵 𝘮𝘪𝘫 𝘳𝘶𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘯𝘦 𝘸𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘦𝘳𝘵 𝘮𝘪𝘫 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘳𝘦𝘥𝘪𝘨 𝘸𝘢𝘵𝘦𝘳.”

Met Tikva willen we je tools aanreiken om een leven te leven in balans en vertrouwen. We focussen op de hele persoon, naar geest, ziel en lichaam.

Tikva & christelijke waarden

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden. We vinden het belangrijk dat iedereen gelijk en met respect wordt behandeld. De Bijbelteksten die worden voorgelezen tijdens de les, hebben het doel je te bemoedigen, op te bouwen en hoop te geven. 

In het volgende artikel lees je meer over waar Tikva vandaan komt en wat Tikva precies is.

Tikva online

Tikva (groeps)lessen zijn live en op locatie te volgen in Apeldoorn en binnenkort (individueel) ook online. Volg mij op Instagram @studiorestore.nl & Instagram @renskefeenstra voor de laatste ontwikkelingen.

Liefs,

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.