Nieuws
Renske Feenstra
Nieuws
05/02/2024
1 min
0

Morgen is het zover: gratis proefles Tikva online

05/02/2024
1 min
0

Het heeft even geduurd, want echt niet alles zat mee het afgelopen half jaar 😉

Maar morgen is het dan eindelijk zover! De mensen die op de mailinglijst staan (schrijf je vandaag nog in!) ontvangen morgen de gratis online proefles Tikva Stretch & Relax. 

Speciaal voor christelijke vrouwen

En dat is nog niet alles, we openen dan namelijk ook de deuren van de introductiecursus en lesbundel ‘Start met Tikva’ en het Restore membership 🤩 Speciaal voor christelijke vrouwen die verlangen naar meer rust en meer tijd met God.

Ik heb er zo naar uitgekeken om te delen waar we het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. God heeft vaak helder gemaakt door het lezen van de Bijbel, preken en gebeurtenissen heen: 

Er is voor alle dingen een moment en voor alle dingen onder de hemel is er een tijd. Prediker 3:1.

Alles op Zijn timing. Zijn wegen zijn beter. Zijn plannen zijn beter. 

Ik heb mooie dromen, duidelijke verlangens en ik heb een stip op de horizon gezet. En Hij maakte telkens weer helder waar het om draait: Zijn Koninkrijk. Mensen kennis laten maken met Hem. Vrouwen aan de voeten van Jezus brengen. 

En nu is het dan zover. Ik ben dankbaar!

Wil je morgen ook een mail ontvangen met de gratis online proefles Tikva? En natuurlijk die speciale hoge korting op de introductiecursus 'Start met Tikva’ en het Restore membership? Want die hoge korting geldt alleen dit weekend voor de mensen op de mailinglijst. Zet jezelf op die lijst!

Niet christen?

Zie jij jezelf nou niet als christen of als volgeling van Jezus? Voel jij je wel geroepen, ben je wel nieuwsgierig en benieuwd naar Tikva? Dan is deze uitnodiging ook voor jou. Iedere vrouw is welkom!

Liefs!

Renske Feenstra

Reacties
Categorieën