BINNENKORT VERWACHT: online Tikva® Forte

Zet jezelf op de wachtlijst

Tikva® Forte

De oefeningen van Tikva Forte zijn intensiever en uitdagender dan die van Tikva Stretch & Relax. Waar Tikva Stretch & Relax zich richt op het verbeteren van flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, voegt Tikva Forte daar iets extra's aan toe. Het is niet alleen een fysieke uitdaging die je kracht en conditie verbetert, maar het nodigt je ook uit om je grenzen te verleggen en je sterker te voelen in je eigen lichaam.


Bij Tikva Forte zijn beginners van harte welkom. De nadruk ligt op het vinden van jouw eigen tempo en het ontdekken van wat jouw lichaam kan. Het is een uitnodiging om jezelf te laten verrassen wat de oefeningen en bewegingen met je doen. Fitter en krachtiger worden met een christelijke work-out voor lichaam en geest! Iedereen kan meedoen, ongeacht je startpunt; het gaat erom dat je de uitdaging aangaat en plezier hebt in de beweging.


Tikva® Forte en de voordelen:

  • Een moment voor jezelf en tijd met God. Daarbij van Hem de hoop, rust en kracht ontvangen
  • Intensieve en uitdagende oefeningen: Tikva Forte gaat verder dan Tikva Stretch & Relax, met bewegingen die je echt uitdagen.
  • Verbetering van conditie en spierkracht: Naast flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, richt Tikva Forte zich ook op het verbeteren van je algehele fitheid en kracht.
  • Geschikt voor beginners: Iedereen, ongeacht het startniveau, kan deelnemen aan Tikva Forte. De oefeningen kunnen worden aangepast aan je eigen tempo.
  • Persoonlijke groei en ontdekking: Lichamelijk en geestelijk sterker en krachtiger worden met Tikva Forte.
  • Plezier in beweging: De lessen zijn ontworpen om je plezier te laten hebben terwijl je werkt aan een fittere en krachtigere versie van jezelf.


Voor wie:
Christelijke vrouwen en moeders die verlangen naar meer rust, balans en aanwezigheid. God is een God van herstel, Hij wil alles herstellen. Jezus brengt herstel in de relatie met God de Vader. We mogen herstellen op geestelijk, emotioneel en lichamelijk vlak. 

Zie jij jezelf nog niet als volgeling van Jezus, maar voel je je geroepen? Ben je nieuwsgierig en benieuwd naar online Tikva? Iedere vrouw is welkom!

God geeft rust - Online Tikva proefles - met Renske Feenstra
Binnenkort verwacht: online Tikva Forte

Tikva®... voor meer rust en ontspanning

Renske Feenstra is een gepassioneerde Tikva® instructeur en Christelijk holistisch therapeut met 6 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van prachtige vrouwen, (toekomstige) moeders en ondernemers.

Met haar uitgebreide kennis en ervaring heeft ze haar eigen (online) Tikva lessen opgezet waarmee ze jou een compleet nieuwe ervaring geeft, zodat je het hele jaar door tot ontspanning kunt komen, een moment voor jezelf en tijd met God.

Renske ziet het als haar roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit hoe je bedoeld bent door God en in relatie met Hem. Een leven vol vertrouwen, rust, veiligheid, liefde en vreugde, in je relatie/huwelijk, als moeder en in je onderneming of werk.

De online Tikva® lessen zijn voor christelijke vrouwen en moeders. Ook als je nog niet eerder de Bijbel hebt gelezen en nieuw bent in het geloof: voel je welkom! De Tikva® lessen zijneen fijne tool om tijd met God te hebben en lichamelijk + mentaal tot rust te komen. 

50%
Leuk dat je Tikva wilt volgen. Je bent er bijna!
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we je de online les kunnen toesturen.
Zet jezelf op de wachtlijst voor online Tikva Forte
God geeft rust - Online Tikva proefles - met Renske Feenstra
Tikva® instructeur & christelijk holistisch therapeut
Onlangs heb ik de les Tikva stretch en relax van Renske gevolgd. Wat was dat een gave ervaring. Het is ontzettend waardevol om op deze fysieke manier tijd met God te ervaren. Renske begeleidt de les op een hele fijne manier. Ze heeft iets kalmerends over zich heen en weet dat goed te delen met de groep. Ze legt de bewegingen goed uit en geeft tijdens de les de ruimte om alles in je eigen tempo te doen, maar moedigt wel aan om te vertragen en écht aanwezig te zijn.
Lisa, Arnhem  ⭐⭐⭐⭐⭐