Met Geest, Ziel en Lichaam
Tikva
Renske Feenstra
Tikva
05/07/2023
1 min
0

Met Geest, Ziel en Lichaam

05/07/2023
1 min
0

Binnenkort zal ik starten met het lesgeven in Tikva, op basis van christelijke waarden. Eén van de redenen waarom ik zo enthousiast ben om Tikva lessen te gaan geven, is dat ik daarmee de ruimte mag faciliteren voor mensen om samen te komen.

Geest, Ziel en Lichaam

We zijn gemaakt om samen te leven en te delen. We zijn bedoeld om er voor elkaar te zijn, te luisteren, te geven en te ontvangen.

Die ruimte, waarin we met geest, ziel en lichaam naar God mogen gaan, wil ik graag bieden.

Daarom kijk ik enorm uit naar de Tikva lessen die volgende week starten. Komende donderdag 11 mei 2023 in Arnhem en een aantal weken daarna ook in Apeldoorn.

Tikva, beweging van Hoop

Iedereen is welkom. Mensen die zoeken en (Hem) nog niet gevonden hebben. Mensen met een rotsvast vertrouwen in God en die dat graag willen uiten, delen en verdiepen. Mensen die verlangen naar rust, hoop en kracht. Of je dat nou al ervaart in je dagelijkse leven of nog helemaal niet.

𝐑𝐮𝐢𝐦𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐞 𝐛𝐞𝐰𝐞𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐨𝐨𝐩, 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐨𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐞𝐡𝐨𝐞𝐟𝐭𝐞 𝐚𝐚𝐧 𝐢𝐬.

Wil je meer rust in je hoofd? Verlang je naar ontspanning in je lichaam? Wil je een vast moment in de week voor jezelf met God? Samen komen met anderen?

Dan zou Tikva lessen, in beweging en ontspanning, iets voor jou kunnen zijn.

Kom zoals je bent

Misschien ervaar je weerstand of vind je het lastig om tijd vrij te maken. Het maakt allemaal niet uit. Kom zoals je bent. God verwelkomt je altijd en de hemel juicht bij ieder persoon die verloren was en nu gevonden is. Ze vieren feest! (Lukas 15)

Als het jou ook fijn lijkt om eens een Tikva les te doen, voel je dan welkom.

God zegt:

𝗪𝐚𝐧𝐭 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐭𝐰𝐞𝐞 𝐨𝐟 𝐝𝐫𝐢𝐞 𝐢𝐧 𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐍𝐚𝐚𝐦 𝐛𝐢𝐣𝐞𝐞𝐧𝐠𝐞𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧, 𝐝𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐞𝐧 𝐈𝐤 𝐢𝐧 𝐡𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐧 (Matteüs 18:20)

Ik hoop dat je dat mag gaan ervaren bij de groepslessen Tikva, bij Tikva Apeldoorn, Tikva Arnhem of Tikva online. Dat je het mag ervaren door de bewegingen, teksten en muziek heen.

Voel je vrij

Mocht je nog vragen hebben dan mag je mij altijd even een bericht sturen via contact of mail naar info@renskefeenstra.nl. Hopelijk tot gauw!

Liefs,

Renske Feenstra - Holistisch therapeut & lifecoach

Reacties
Categorieën