Ik ben niet goed genoeg  RenskeFeenstra.NL - Holistisch therapeut
Overdenkingen
Renske Feenstra
Overdenkingen
01/07/2023
3 min
0

'๐‰๐ข๐ฃ ๐›๐ž๐ง๐ญ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐†๐จ๐ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐๐š๐ง ๐ ๐ž๐ง๐จ๐ž๐ '

01/07/2023
3 min
0

Soms zie ik bij mijn klanten (en uiteraard bij mij zelf), dat โ€˜het behalen van de volgende stapโ€™ niet zozeer zorgt voor meer innerlijke rust, maar juist voor het streven naar meer.

Dat het nog steeds niet genoeg is. Dat ze zich nog steeds niet goed genoeg voelen.

Er is immers altijd meer om aan te werken, toch?

Ik ben niet goed genoeg

Meer familiepatronen te doorbreken.
Meer geblokkeerde emoties toe te laten en voor stroming te zorgen.
Meer beperkende overtuigingen om te zetten naar krachtige overtuigingen.
Meer van wat je niet wilt, naar wat je wel wilt.

En ik ben geen absolute tegenstander van al deze dingen.

In tegendeel, ik werk ook met klanten aan het afpellen van de laagjes, zodat we dichter naar de kern toe bewegen โ€“ de essentie van wie we werkelijk zijn.

Dan is het juist mooi dat er verschillende holistische coaching en therapeutische technieken en methodes zijn die ik kan inzetten, ik ben er onwijs dankbaar voor.

Maar zodra ik merk, dat sessies worden gezien als โ€˜weer iets om af te vinken dat ik heb ervarenโ€™ of โ€˜als ik dรญt doorbroken heb het en ein-de-lijk kan loslaten, dรกn ben ik goed genoegโ€™, dan schuif ik alles wat ik heb bedacht aan de kant en geef ik alle ruimte voor wat daar zichtbaar wordt.

We bewegen dan op een zachte en veilige manier door de lagen heen waar een verhaal zich aan jou heeft vastgenageld die niet dienend is, omdat het je laat geloven dat je eerst xyz moet hebben gedaan voordat jij goed genoeg bent.

Je bent niet pas goed genoeg als jij in sessies of (online) programmaโ€™s hebt gewerkt aan jezelf. Je hoeft niets te doen en je hoeft niet te veranderen, om goed genoeg te zijn.


In de ogen van God โ€“ je bron, fundament, kracht, liefde, adem en leiding โ€“ ben jij altijd al goed genoeg geweest.


Zo ben je gemaakt, zo ben je in de buik van je moeder gecreรซerd en zo ben je opgegroeid tot wie je nu bent.


Jij bent in de ogen van God meer dan genoeg.

๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต '๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ' ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง.

Wanneer voel ik mij 'goed genoeg'?

We gaan ons โ€˜goed genoegโ€™ voelen als we ons beseffen en het innerlijke weten in ons lichaam, geest en ziel toelaten dat we al goed genoeg zijn gemaakt door God, onze schepper.

  • Wil je vanuit die wetenschap werken aan je gedrag en persoonlijke doelen? Doen!
  • Wil je vanuit die essentie je overtuigingen herschrijven? Doen!
  • Wil je vanuit Zijn onvoorwaardelijke liefde onderzoeken waarin je niet hebt geleerd om lief te hebben door bijv trauma, familiepatronen of onzuivere relaties? Doen!
  • Wil je de ruimte geven aan je gaven en talenten en je bedrijf zien opbloeien? Doen!

Maar doe dit niet om weer iets van je lijstje af te vinken, omdat je zogenaamd eerst moet presteren. Dat hoeft namelijk echt niet.

Doe het niet als het je laat streven naar meer, omdat het nog niet goed genoeg is. Omdat jij nog niet goed genoeg zou zijn.

Bemoedigende bijbeltekst

Ik gun je de zachtheid en liefde in je ๐ก๐š๐ซ๐ญ, ๐ณ๐ข๐ž๐ฅ ๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ.

Waarbij je mag voelen dat het je laagjes laat afpellen zodat het simpeler en rustiger wordt. Niet dat het om meer, meer, meer vraagt. Ik gun het je om spiritualiteit te zien als het ont-doen en niet als het meer doen, meer worden en meer bereiken (uit een overtuiging van tekort, waardoor het nooit genoeg gaat zijn).

Van onzekerheid naar kracht

En ik gun het je dat je gaat ervaren dat je al je zorgen, en alles wat je zou willen veranderen aan jezelf, aan Jeshua, aan God mag geven zodat vanuit waarheid helder mag worden wat er getransformeerd mag worden.

Ook jij mag van onzekerheid naar kracht en moed. Ook jij mag van de schaduw in het licht gaan staan. Volg dan de juiste leiding om deze stappen te zetten en dus niet alleen je (beperkende!) gedachten die je constant willen leiden.

Ik heb plek om 5 maanden samen te werken in het inner journey mentorship. Als je de ruimte wilt geven aan wat gezien wilt worden voor heling en ook welke zaadjes tot bloei willen komen.

Niet om iets te bereiken wat je nu nog niet bent of hebt, maar om zichtbaar te maken wat al die tijd al voor je neus lag.

Nieuwsgierig? Boek je gratis intake.

In liefde

Renske

-------

#tips #ondernemen #ondernemers #vrouwelijkeondernemers #moeder #succesvol #doelen #intenties #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #spiritualiteit #God #acceptatie #rust #geduld #overtuigingen #beperkendeovertuigingen #bewust #geloof #vertrouwen #persoonlijkleiderschap #leiderschap

Reacties
Categorieรซn