Relaties

Bijbelse wijsheid over liefdesrelaties

Deze artikelen gaan over de dynamiek tussen man en vrouw in een liefdesrelatie. Ik haal inzichten en levenslessen uit eigen ervaringen en bijbels perspectief. De rol van de man en de rol van de vrouw zijn allebei uniek, anders en even waardevol. Ze zijn complementair aan elkaar en kunnen niet zonder elkaar. We zijn ervoor bedoeld om samen te zijn en vormen zo een krachtig paar. De wereld laat hier tegenwoordig een ander beeld in zien en velen ervaren een relatie niet meer zoals, naar mijn idee, God het heeft bedoeld en hoe hij ons gemaakt heeft. Ik neem je er graag in mee wat ik de afgelopen jaren heb geleerd door eigen ervaringen en voornamelijk door wat God in de bijbel hierover zegt.

Wat zegt God over wat er nodig is om een relatie krachtig, stabiel en liefdevol te laten zijn? Waar verlangt de man ten diepste naar in een relatie? En de vrouw? Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis en je ontvangt de juiste voeding met hoe God liefdesrelaties in de oorsprong heeft bedoeld. Ook deel ik vanuit psychologisch perspectief over liefdesrelaties en wat we kunnen leren en ons bewust van mogen worden. Lees je mee?

Een Christelijk perspectief in elke blogpost

Als Christelijke vrouw, echtgenote en life coach, richt ik me in deze blog op het delen van inzichten en bemoedigingen vanuit een Christelijk perspectief. Elke blogpost is bedoeld om jou, de Christelijke vrouw en moeder, te ondersteunen bij het begrijpen en verdiepen van je liefdesrelatie, met God als fundament.

Bijbeltekst bemoediging voor liefdesrelaties 

In elke blogpost vind je Bijbelse bemoedigingen die zijn bedoeld om je te inspireren en te ondersteunen in je relatie. Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis en bied je inzichten in hoe God liefdesrelaties in de oorsprong heeft bedoeld.

In Liefde,

-- binnenkort verwacht: houd de pagina in de gaten voor de eerste blogs & artikelen --

Laat je inspireren met Bijbelse bemoedigingen en overdenkingen: 

Doorzoek de categorieën:

Overdenkingen en Bijbelse bemoedigingen van Renske ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief: