Moederschap

God als fundering voor moederschap

Deze artikelen gaan over het moederschap. Voor iedere moeder zijn de ervaringen natuurlijk uniek en persoonlijk, maar ik weet zeker dat er ook veel gelijkenissen zijn waar we tegenaan lopen en waar we behoefte aan hebben. Het moederschap is voor mij het mooiste en meest uitdagende in mijn leven. Ik heb kanten van mijzelf leren kennen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Moeder zijn laat me zien hoeveel liefde ik in mij heb om te geven en ik besef mij daardoor hoe groots het wonder is dat god ons het leven geeft en ons maakte. Tegelijkertijd kan je als moeder onzekerheden en angsten ervaren, het zijn dan ook grootse veranderingen die je zowel intern als extern (in je relatie/huwelijk, werk) meemaakt. Ik heb ervaren dat wanneer god onze fundering is, we als moeder de kracht krijgen om alles te doen wat het leven op ons pad brengt.

Een Christelijk perspectief in elke blogpost

Als Christelijke moeder en schrijver, richt ik me in deze blog op het delen van inzichten en bemoedigingen vanuit een Christelijk perspectief. Elke blogpost is bedoeld om jou, de Christelijke moeder, te ondersteunen bij het navigeren van de uitdagingen en vreugden van het moederschap, met God als onze gids.

Bijbeltekst bemoediging voor moeders

In elke blogpost vind je Bijbelse bemoedigingen, zoals

"maar wij zijn slechts een aarden pot voor deze schat; het moet duidelijk zijn dat onze overweldigende kracht niet van onszelf komt, maar van god. 2 Korinthe 4:7.

Deze zijn bedoeld om je te inspireren en te herinneren aan de kracht die God ons geeft in onze rol als moeder.

Ik heb ervaren dat wanneer God onze fundering is, we als moeder de kracht krijgen om alles te doen wat het leven op ons pad brengt. Met hem kunnen we de uitdagingen van het moederschap aangaan met vertrouwen en vreugde.

In Liefde,

Gods liefde in het moederschap: een anker voor rust en vreugde
0
Gods liefde in het moederschap: een anker voor rust en vreugde

Renske Feenstra

Gods liefde in het moederschap: een anker voor rust en vreugde

Laat je inspireren met Bijbelse bemoedigingen en overdenkingen: 

Doorzoek de categorieën:

Overdenkingen en Bijbelse bemoedigingen van Renske ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief: