De wens van uw hart - Psalm 20:5
05 januari 2023 
2 min. leestijd

De wens van uw hart - Psalm 20:5

Daar zijn we dan! Aangekomen in weer een nieuw jaar ๐Ÿ˜ Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe week, een nieuwe dagโ€ฆ Nieuwe ronde, nieuwe kansen, zeggen we dan toch? ;)

Ik ben een nieuw jaar nog niet eerder gestart met zoveel rust en vertrouwen. Andere jaren voelde de druk groter, om met nieuwe plannen, ideeรซn en doelen te komen. Daar dan ook naar te handelen natuurlijk รฉn met resultaten te komen. Resultaten die ik vaak niet wist waar te maken.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต (en dus niet mijn eigen schuld omdat ik niet goed genoeg manifesteerde). ย Soms beter dan ik had verwacht, soms minder. Maar โ€˜minderโ€™ bleek dan vooral te zijn doordat ik het grotere plaatje niet kon zien, want later bleek het toch echt beter en mooier dan ik zelf kon bedenken.

God wist het al

Dit jaar is het anders.ย Ik leg mezelf geen druk meer op voor bepaalde plannen, ideeรซn en doelen. En mocht je nu denken dat ik geen plannen heb voor dit jaarโ€ฆ. ja zeker wel! Meer dan genoeg plannen! Ik ben zelfs behoorlijk enthousiast over dit nieuwe jaar en alles wat er zal gaan gebeuren en ontstaan.

Het verschil zit hem in het volgende. Ik zal het met je delen. De intentie is anders. De ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  is beterย 

De uitkomst is, oh zoveel, beter.

Bijbelteksten

โ‡ข Overleg alles wat je doet met de Heer. Dan zullen al je plannen slagen. Spreuken 16:3 (BB)
โ‡ข Het hart van een mens overdenkt zijn weg, maar de HEERE bestuurt zijn voetstappen. Spreuken 16:9 (HSV)
โ‡ข Moge Hij u overeenkomstig de wens van uw hart geven en al uw voornemens in vervulling doen gaan. Psalm 20:5 (HSV)
โ‡ข De Heer zegt: "Want mijn plannen zijn niet jullie plannen. En Ik doe de dingen op een andere manier dan jullie, zegt de Heer. Jesaja 55:8 (BB)
โ‡ข Er is voor alle dingen een moment en voor alle dingen onder de hemel is er een tijd. Prediker 3:1 (BB)
โ‡ข Want net zoals de hemel hoger is dan de aarde, zo zijn mijn plannen hoger dan jullie plannen. Mijn plannen gaan jullie verstand ver te boven. De dingen die Ik doe, zijn voor jullie niet te begrijpen. Jesaja 55:9 (BB)

In gebed bij God leggen

We mogen al onze plannen, ideeรซn, verlangens, en doelen in gebed bij God leggen. Hij weet wat goed voor ons is. Hij kent ons hart en al onze gedachten.ย 

En ja dat vraagt overgave en het loslaten van controle. Maar heb je liever alles in deze wereld en niet de Liefde van God? Of zoek je eerst die Liefde?


Ik wens je een prachtig 2023 toe!ย 


In Liefde!! โค๏ธ

Renske-------------------

#Nieuwjaar #oudennieuw #doelen #plannen #ideeรซn #ondernemen #vrouwelijkeondernemers #intentie #God #bijbel #bijbeltekst #bijbelteksten #vertrouwen #geloven #bidden #gebed #liefdeย 

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, โ€˜de Spaceโ€™. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.