Tikva Apeldoorn gaat weer van start
Nieuws
Renske Feenstra
Nieuws
08/12/2023
2 min
0

☀️ Tikva Apeldoorn gaat weer van start

08/12/2023
2 min
0

Ik hoop dat jij op dit moment geniet van een fijne zomer(vakantie), ondanks de regen vandaag! Mis je de Tikva lessen al? Ik heb goed nieuws voor je! Vanaf dinsdag 29 augustus ben je weer welkom! 😀

Belangrijke wijziging lesrooster

Een belangrijke wijziging is de dag waarop de lessen plaatsvinden. Ik heb besloten om de Tikva lessen te verplaatsen van maandagavond naar dinsdagavond.

Eerste les na de zomervakantie

Vanaf dinsdag 29 augustus ben je weer welkom voor je wekelijkse Tikva Stretch en/of Tikva Relax les. Samen met elkaar geestelijk, emotioneel en fysiek tot rust en ontspanning komen. We gaan samen stretchen, bewegen en bewust ontspannen, samen met God!

Reserveer je Tikvales

Reserveer de Tikvales in Apeldoorn waaraan je wilt deelnemen. Ga naar de volgende pagina’s om je in te schrijven:

Wil je bij beide lessen aanwezig zijn op dinsdagavond dan dien je via beide pagina’s te reserveren.

Koop een strippenkaart en ontvang korting

Ben je enthousiast over Tikva en wil je met regelmaat lessen volgen? Dan kan je  je strippenkaart afrekenen met 20euro korting.

>> Bestel je strippenkaart hier en ontvang 2 gratis lessen

Nieuwe lesdagen en tijden

Komt de dinsdagavond niet uit voor je en heb je een voorstel voor een andere ochtend, middag of avond?

Wat zijn de opties:

  • Dinsdagochtend, -middag of -avond.
  • Woensdagochtend, -middag of -avond.
  • Vrijdagochtend of -middag.
  • Zaterdagochtend.

>> Je mag je voorkeuren altijd mailen naar info@renskefeenstra.nl

Ook een online Tikva les volgen? 

In september starten we met een online membership waar je iedere maand een aantal Tikva lessen kunt volgen. Gewoon vanuit huis, je vakantieadres of een andere rustige plek. Je hebt alleen je telefoon of laptop nodig om de les op af te spelen 🙂

>> Inschrijven voor de gratis online Tikva les kan hier 

Ook leuk voor als je al Tikva lessen op locatie volgt en meer van Tikva wilt ervaren.

Wat is Tikva?

Voor wie nog niet bekend is met Tikva: Tikva is een manier van bewegen en een ontspanningsmethode die tools wilt aanreiken voor een leven in balans en innerlijk vertrouwen. De focus ligt op de hele persoon, naar geest, ziel en lichaam.

Bij Tikva zijn de rustige bewegingen eenvoudig en effectief. Ze richten zich op het vergroten van flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit. Ze zorgen voor een verbetering van de ademhaling en het bevordert de bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert dan weer de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Beweging zorgt er ook voor dat herstellende stoffen worden aangevoerd en afvalstoffen worden afgevoerd in de bloedbaan. Dit bevordert het herstel.

Voor wie is Tikva

Iedereen kan meedoen met de oefeningen in de Tikva Stretch & Relax lessen, ook als je weinig conditie hebt of niet aan sport doet. Je kunt er ook altijd voor kiezen om alleen te luisteren naar de les.

Er zijn momenten van stilte en er worden bemoedigende en hoopgevende Bijbelteksten voorgelezen waar je naar kunt luisteren en over na kunt denken. De woorden die gesproken worden zijn er om je zelfvertrouwen en menselijke waarde op te bouwen en aan te moedigen. Bij de Tikva lessen helpen de oefeningen je om negatieve gedachten te veranderen en ze geven hoop voor je ziel.

Ik zie je heel graag binnenkort!

Liefs,

Renske Feenstra

Reacties
Categorieën