Testimonials klanten

Mentorship traject, holistische coaching & persoonlijke ontwikkeling

"Mijn hart geopend voor de reis naar mijn Ziel"

Op dit moment volg ik het Soul Journey Membership, waarin ik verder werk aan mijn transformatieproces om zo tot het diepste van mijzelf te komen. Renske geeft tijdens dit 3 maanden durende traject trainingen, vragenuurtjes, meditaties en healingen. Maar boven dat deelt zij al haar Kennis, Wijsheid en Liefde. Ik ben dankbaar dat ik Renske heb ontmoet en dat ik mijn hart heb gevolgd om haar healingsessies te ontvangen. Voor mij was dit de start van een prachtige reis, op weg naar mijn werkelijke Zelf. De reis naar een leven in Liefde en Licht.” Lees de volledige testimonial hier.

Nayana van Gurp - Love This Moment

null

"de energetische trilling is voelbaar hoger"

” De Wonderen van jouw Intuïtie workshop was superfijn en bijzonder om te ervaren. Juist ook doordat ik de dag met twee andere fantastische vrouwen mee mocht maken. Het liet mij vooral zien hoeveel mijn intuïtie al sprak en het nodigde mij uit om VOLUIT voor haar stem (intuïtie) te gaan kiezen. Renske is een prachtige vrouw die je hier ontzettend goed in kan begeleiden. Ontzettend liefdevol, eerlijk en puur. Het is een MEGA aanrader als jij jouw meest waardevolle richtingaanwijzer: jouw intuïtie, wil ontdekken én gaan gebruiken in jouw leven. 


De dag verloopt héél open, rustig en je voelt vooral hoeveel liefde er aanwezig is. De energetische trilling is voelbaar hoger, en ik gun je om dit dan ook mee te maken in real-life. Lees de volledige testimonial hier.

Jacoline Lokhorst – Spiritueel Life & Transformatie Coach


"écht verbonden met mijn intuïtie!"

” Wauw! Renske heeft ervoor gezorgd dat ik me écht verbonden voelde met mijn intuïtie. Door de prachtige visualisaties en concrete oefeningen weet ik nu hoe ik veel beter naar mijn gevoel kan luisteren. Renske is een prachtmens met een supermooie gave om anderen hiermee te helpen! ”

Simone Plukkel - PLUK

null

"De veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen"

” Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade.

Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen. Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

Dianne Hachmang - Hartenkracht


"Ik voelde aan alles dat het de waarheid was"

Alles wat Renske zei kwam binnen. Ik voelde aan alles dat het de waarheid was. Ik wist dat het de waarheid was. Ik wist dat ik daar volledig op kon vertrouwen. Ik wist dat Renske me steunde en ik weet dat ze dat blijft doen! 

Renske is een prachtig persoon! Ze heeft de kracht om te spiegelen wat ze ziet en daarmee bevestigd ze wat jij diep van binnen al weet. Ze helpt je om het op een diep niveau te voelen en om er echt op te vertrouwen. Ze is niet bang om eerlijk en open te zijn. Ze is niet bang om even door te pakken waar nodig en ze voelt het feilloos aan wat jij nodig hebt om geïnspireerde actie te kunnen onderneem. Zo begeleid ze je in een prachtige en krachtige transformatie. 

Anouk Graumans - Soulource.

Vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan