Holistisch therapeut Renske Feenstra

Holistische therapie & holistische coaching?

Wat is een holistisch therapeut & holistisch coach?

Holistische therapie & holistische coaching?

Wat is een holistisch therapeut & holistisch coach?

Wat doet een holistisch therapeut?

Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching
Holistisch therapeut Renske Feenstra

De holistische benadering van gezondheid: je lichaam, geest en ziel. Opzoek naar de echte oorzaak van jouw disbalans

De holistische benadering van gezondheid gaat uit van het principe dat jouw lichaam, je geest en je ziel met elkaar zijn verbonden. Raak je op een van deze vlakken uit balans, dan ontstaan er gezondheidsklachten.


Ik kijk als holistisch therapeut & lifecoach daarom altijd verder dan klachten en symptomen en ga opzoek naar de echte oorzaak van jouw disbalans. De aanpak is altijd persoonlijk en op jouw specifieke situatie afgestemd.


Ik bied jou een veilige ruimte waarin jij d.m.v. een holistische benadering kunt thuiskomen in jezelf en bij God als bron. Om weer mens te zijn en ruimte te geven aan wat er in je aanwezig is en om keuzes te maken die je ziel voeden.

"De holistische benadering: Thuiskomen bij jezelf en bij God als bron"

Ik neem je mee in het herinneren van wie je in essentie bent

In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan door middel van het Inner Journey traject. Ik begeleid jou op intuïtieve en holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag  en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen.


Ik werk met mensen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:

 • Word bewust van wie jij dacht te zijn
 • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
 • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.
1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Een veilige ruimte om tot de kern van jouw vraagstukken te komen

Als holistisch therapeut creëer ik een veilige bedding, waarin jij tot de kern van je vraagstukken kunt komen. 

 • Zodat jij je bewust wordt van wie jij dacht te zijn, inclusief alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten en de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.
 • In je systeem liggen - zonder dat je het doorhebt - herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen en  ze hebben een grote impact op je dagelijkse leven. 
 • Ze worden overtuigingen en patronen en belemmeren je in het dagelijkse leven 

Holistische therapie als werkwijze

Je krijgt verschillende holistische tools en methodes aangereikt die ondersteunen bij een heling en transformatie op diep niveau. Ik begeleid jou op intuïtieve en holistische wijze met therapie, coaching en integratie:

 • Het creëren van helderheid om samen met jou je verhaal te herschrijven
 • Ondersteuning bij het ontwikkelen van een nieuwe wijze te leven en te werken/ondernemen. 
 • Ik sta naast je en houd je ook een heldere, liefdevolle en vaak confronterende spiegel voor.

Jouw persoonlijke transformatie als uitgangspunt

Zodat je je herinnert wie je bent, als kind van God, en dat je mag staan voor het doel dat je in het leven hebt en het potentieel dat zich in jou bevindt.  Zijn zoals je bent bedoeld:

 • Als vrouw, partner en moeder.
 • Leven van je eigen bedrijf of een fijne baan in loondienst, omdat je het op de manier doet die bij je past.
 • Je hebt een uniek potentieel, gaven en talenten die een bijdrage zijn voor anderen en je mag deze volledig beleven en uitdragen hier in deze wereld


Wil jij ontdekken wie je écht bent? Wil jij leren om oude patronen en gewoontes te doorbreken? Ben jij klaar voor innerlijke transformatie?

"Een veilige ruimte voor een diepe transformatie voor jou als vrouw, moeder en ondernemer"

Holistisch therapeut

Je kunt direct starten met het Inner Journey traject, inclusief een intakegesprek. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor mij als holistisch therapeut moet kiezen?
Ik, Renske, begeleid jou naar diepere lagen in jezelf waar ik er voor zorg dat je altijd gezien, gehoord en veilig voelt. En, we werken optioneel samen met orthomoleculair therapeut Wesley Tax. Zo ga je niet alleen met je ziel en geest aan de slag maar heb je ook de kans om je fysieke lichaam in balans te brengen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl | Holistisch therapeut & lifecoach

Zij deden eerder het Inner Journey Mentorship met holistische coaching

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner -  Moederhart Apeldoorn

In verbinding met jouw kern en God met behulp van holistisch therapeut Renske

Tijdens het Inner Journey mentorship zullen we 2 of 5 maanden samen reizen. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.