Holistisch therapeut Renske Feenstra

Christelijke holistische therapie & coaching?

Wat is een christelijk holistisch therapeut & coach?

Christelijke holistische therapie & coaching?

Wat is een christelijk holistisch therapeut & coach?

Wat doet een christelijk holistisch therapeut?

Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching
Christelijk holistisch therapeut Renske Feenstra

De christelijke holistische benadering van gezondheid: je geest, ziel en lichaam.

De christelijke holistische benadering van gezondheid gaat uit van het principe dat jouw geest, ziel en lichaam met elkaar verbonden zijn. God heeft ons geschapen naar geest, ziel en lichaam en we mogen onze gezondheid dus ook op die manier bekijken. Raak je op een van deze vlakken uit balans, dan ontstaan er gezondheidsklachten.


Ik kijk als christelijk holistisch therapeut & lifecoach daarom altijd verder dan klachten en symptomen en ga opzoek naar de echte oorzaak van jouw disbalans. De aanpak is altijd persoonlijk en op jouw specifieke situatie afgestemd.


Ik bied jou als christelijke vrouw een veilige ruimte waarin jij d.m.v. een christelijke holistische benadering kunt thuiskomen bij God. Om te worden zoals je door God bent bedoeld en om de keuzes te maken die daarbij horen.

De christelijke holistische benadering: 'Vanuit een Bijbelse visie, gericht op geest, ziel en lichaam.'

Voor de christelijke vrouw die wil leven zoals het God het bedoeld heeft.

In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan door middel van het Inner Journey traject. Ik begeleid jou op christelijke holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag  en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen.


Ik werk met christelijke vrouwen en (toekomstige) moeders die verlangen naar verandering vanuit Bijbelse principes:

 • Word bewust van wie jij dacht te zijn
 • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
 • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.
1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Een veilige ruimte om tot de kern van jouw vraagstukken te komen

Als christelijk holistisch therapeut creëer ik een veilige bedding, waarin jij tot de kern van je vraagstukken kunt komen. 

 • Zodat jij je bewust wordt van wie jij dacht te zijn, inclusief alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten en de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.
 • In je systeem liggen - zonder dat je het doorhebt - herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen en  ze hebben een grote impact op je dagelijkse leven. 
 • Ze worden overtuigingen en patronen en belemmeren je in het dagelijkse leven 

Christelijke holistische therapie als werkwijze

Je krijgt verschillende tools en methodes aangereikt die ondersteunen bij een verandering op het vlak van geest, ziel en lichaam. Ik begeleid jou met therapie, coaching en integratie:

 • Het creëren van helderheid van waar jij nu staat en waar je naartoe wilt
 • Ondersteuning bij een manier van leven en te werken/ondernemen die past bij jouw kernwaarden
 • Je gaat zelf (kleine) stappen zetten en we evalueren regelmatig

Jouw persoonlijke transformatie als uitgangspunt

Zodat je je herinnert wie je bent, als kind van God, en dat je mag staan voor het doel dat je in het leven hebt en hoe jij persoonlijk kunt bijdragen aan Gods Koninkrijk.

 • Als vrouw, partner en moeder.
 • Leven van je eigen bedrijf of een fijne baan in loondienst, omdat je het op de manier doet die bij je past.
 • Bijdragen aan Gods Koninkrijk op jouw unieke manier op de plek waar God jou heen zendt. 


Wil jij ontdekken wat dit voor jou betekent? 

"Een veilige ruimte voor een transformatie voor jou als christelijke vrouw, moeder en ondernemer"

Christelijk holistisch therapeut

Je kunt direct starten met het Inner Journey traject, inclusief een intakegesprek. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Waarom je voor mij als christelijk holistisch therapeut moet kiezen?
Ik, Renske, begeleid je vanuit rust, vertrouwen en een Bijbelse visie. We werken optioneel samen met mijn man Wesley, hij is orthomoleculair therapeut.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl | Christelijk holistisch therapeut & lifecoach

Wat klanten zeggen:

Ik heb een aantal trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn.
Sarah Visschedijk
Sarah, Nijmegen

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. De paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee, Apeldoorn

Met God als fundering en een Bijbelse visie: Christelijke holistische therapie met Renske

Een traject van 1, 2 of 6 maanden. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.