Erkenning en waardering van de onderstroom in jou
07 januari 2023 
1 min. leestijd

Erkenning en waardering van de onderstroom in jou

Er mag ruimte ontstaan. Er mag ruimte ontstaan, zodat jij kunt voelen wat werkelijk in je speelt. Wat er ligt, voorbij de oppervlakte, in het donker, diep verstopt.

De onderstroom, het ongeziene

De onderstroom, datgene wat ongezien is 𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐠𝐞π₯𝐒𝐣𝐀𝐞𝐫𝐭𝐒𝐣𝐝 𝐞𝐧𝐨𝐫𝐦 𝐯𝐞𝐞π₯ 𝐒𝐧𝐯π₯𝐨𝐞𝐝 𝐑𝐞𝐞𝐟𝐭. Invloed op jouw doen en je laten. Invloed op wat je denkt, zegt en communiceert met je omgeving.

De tijd is aangebroken dat jij je bewust wordt dat deze onderstroom in je systeem aanwezig is. Je doorziet dat het invloed heeft op je lichaam en geest.Β 

En dat, lief mens, is een belangrijke stap.Β 

Het is erkenning

Deze erkenning creΓ«ert een stroom aan compassie. De onderstroom wordt gezien. Zoals ze is, zoals ze lijkt te zijn.

Misschien is er nog geen acceptatie van deze onderstroom, waarin trauma, pijn en blokkades zitten. Maar de erkenning is er. Steeds een beetje meer.

𝘐𝘬 𝘻π˜ͺ𝘦 𝘫𝘦. 𝘐𝘬 𝘩𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘦. 𝘐𝘬 𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘫𝘦. 𝘐𝘬 𝘩𝘰𝘢π˜₯ 𝘫𝘦 𝘷𝘒𝘴𝘡.Β 

Zeg dat maar tegen deze onderstroom. Zeg dat, tegen al die gevoelens die je hebt weggeduwd en niet durft aan te kijken.

Groeien naar acceptatie

Vanuit die erkenning kan je groeien naar acceptatie, naar heling, naar verwondering, naar loslaten, naar transformatie… naar de groei in jouw unieke potentieel, in de mogelijkheden die voor je klaar liggen. Zoals God het ooit bedoeld had. En zoals Hij het nog steeds bedoeld, ook voor jou.Β 

Neem ergens deze dagen een moment om waar te nemen wat er in jouw onderstroom gezien en gevoeld wil worden. Laat je mij weten wat je tegen bent gekomen?

Β In Liefde

Β Renske

----

Β erkenning #transformatie #heling #systemischwerk #therapie #coaching #compassie #dankbaarheid #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #intuΓ―tie #zichtbaarheid #vrouwelijkeondernemers #ondernemers #blokkades #zelfliefde

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, β€˜de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.