Tikva instructeur Renske Feenstra
Nieuws
Renske Feenstra
Nieuws
02/24/2023
0 min
0

Binnenkort start ik als Tikva instructeur

02/24/2023
0 min
0

Binnenkort start ik als Tikva instructeur! We zijn door God geschapen met ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต, ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ. Het is dan ook zo belangrijk om goed voor onze geestelijke, mentale/emotionele en fysieke gezondheid te zorgen. Tijdens Tikva is er door de bewegingen, muziek en Bijbelteksten voeding voor al deze aspecten.

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden.

Tikva lessen

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te ontmoeten bij een Tikva Stretch & Relax les. Ik zal de lessen gaan geven in Apeldoorn, aan de Koningslijn 16.

Ook is het de bedoeling dat je online lessen kunt volgen, dat komt ook allemaal over een tijdje! En we zijn ermee bezig dat we de lessen ook gaan geven in een kerk. Wordt vervolgd!

Hebben we niet allemaal behoefte aan de juiste manier van bewegen (bewegingen uitgekozen door fysiotherapeuten en personal trainers) en geestelijke voeding?

Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast van worden als ik werd, toen ik er voor het eerst over las!ย 

Studio Restore

๐‹๐ž๐ฎ๐ค ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ค ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐š๐œ๐œ๐จ๐ฎ๐ง๐ญ @Studiorestore.nl waar ik meer zal delen over de Tikva lessen (online en in de studio) en andere activiteiten waar je je voor kunt aanmelden. Als je al vragen hebt, dan mag je altijd even een DM sturen via de contactpagina.

In de volgende posts lees je wat Tikva betekent, waar het vandaan komt en wat Tikva precies is.

Hopelijk tot gauw!

Renske


Reacties
Categorieรซn