Binnenkort start ik als Tikva instructeur
24 februari 2023 
in Nieuws
1 min. leestijd

Binnenkort start ik als Tikva instructeur

Binnenkort start ik als Tikva instructeur! We zijn door God geschapen met 𝘨𝘦𝘦𝘴𝘵, 𝘻𝘪𝘦𝘭 𝘦𝘯 𝘭𝘪𝘤𝘩𝘢𝘢𝘮. Het is dan ook zo belangrijk om goed voor onze geestelijke, mentale/emotionele en fysieke gezondheid te zorgen. Tijdens Tikva is er door de bewegingen, muziek en Bijbelteksten voeding voor al deze aspecten.

Tikva is gebaseerd op christelijke waarden.

Tikva lessen

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te ontmoeten bij een Tikva Stretch & Relax les. Ik zal de lessen gaan geven in Apeldoorn, aan de Koningslijn 16.

Ook is het de bedoeling dat je online lessen kunt volgen, dat komt ook allemaal over een tijdje! En we zijn ermee bezig dat we de lessen ook gaan geven in een kerk. Wordt vervolgd!

Hebben we niet allemaal behoefte aan de juiste manier van bewegen (bewegingen uitgekozen door fysiotherapeuten en personal trainers) en geestelijke voeding?

Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast van worden als ik werd, toen ik er voor het eerst over las!

Studio Restore

𝐋𝐞𝐮𝐤 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐦𝐢𝐣 𝐨𝐨𝐤 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐡𝐞𝐭 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 @Studiorestore.nl waar ik meer zal delen over de Tikva lessen (online en in de studio) en andere activiteiten waar je je voor kunt aanmelden. Als je al vragen hebt, dan mag je altijd even een DM sturen via de contactpagina.

In de volgende posts lees je wat Tikva betekent, waar het vandaan komt en wat Tikva precies is.

Hopelijk tot gauw!

Renske


Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.