Testimonial Nicole:
10 maart 2022 
1 min. leestijd

Testimonial Nicole: "wonderen van jouw intuïtie"

Workshop:

” Onlangs heb ik de cursus “wonderen van jouw intuïtie” gehad bij Renske. Ik vond het een hele waardevolle cursus, de dag stond echt in het teken van je eigen weg en groei in je intuïtie.

We startte met koffie of thee en op intuïtie werden er kaarten getrokken. De kaarten die ik koos waren al echt heel waardevol, je ging meteen een laagje dieper, naar je gevoel. Na de lunch gingen we fijn een stukje wandelen om daarna verder te gaan op het kantoor van Renske. We kregen daar een hele fijne healing, die ik echt voelde binnen komen. Ik voelde het overal tintelen en voelde veel warmte. Daarna hebben we nog hele fijne oefeningen gedaan om je intuïtie te versterken.

Renske is een heel lief, zacht en warm persoon, die jou helemaal begrijpt. Ze voelt je zo goed aan. Deze cursus is echt een aanrader wanneer je jou intuïtie wil versterken. Maar ook is de cursus waardevol wanneer je tegen bepaalde punten aan loopt, Renske helpt je echt verder.

Dankjewel lieve Renske voor deze fijne dag ”


Soul Journey Membership:

” Ik heb bij Renske het souljourney traject gevolgd. Het was zo magisch en bijzonder. Ik heb echt weer vele stappen gemaakt in mijn mindset en een behoorlijke shift gemaakt in mijn bedrijf. Er zijn blokkades geheeld en ik heb vele nieuwe inzichten gekregen.

Renske is een lieve meid en je kon de hele journey en ook nu nog bij haar terecht met vragen. Renske staat klaar voor je en helpt je bij alles waar je tegen aan loopt. De healingen tijdens het traject waren ook zo bijzonder, waardoor je weer met nieuwe energie verder kon.

Dankjewel lieve Renske voor dit prachtige traject! ”


Nicole – Deelnemer workshop De wonderen van jouw intuïtie & member van het Soul Journey Membership

Over de schrijver
Reactie plaatsen