1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Blog inspiratie, overdenkingen, nieuws & testimonials

Op deze pagina deel ik graag mijn persoonlijke avonturen over mijn bewustzijns-, transformatie- en helingsproces. Ik neem je mee in mijn reis, gedachten, gevoelens en  waarnemingen waarbij ik hoop dat je geïnspireerd raakt om naar je hart te blijven luisteren en haar te volgen.


Liefs,

Renske

1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Mijn verhaal

Ik heb vele (spirituele) paden bewandeld en geen één leidde tot de werkelijke rust, veiligheid en vreugde waar ik naar zocht. Telkens kwam ik op dezelfde levensvragen uit en kreeg ik niet de antwoorden waar ik werkelijk rust en vertrouwen bij kon ervaren. Het klopte niet, het was niet compleet. Het maken van een bepaalde keuze zorgde voor een grote verandering, een transformatie die 180 graden anders is dan hoe het hiervoor altijd geweest is.

Nu begeleid ik vrouwen, dochters en (toekomstige) moeders.

Wat ik zelf heb ervaren en waar ik nu anderen in begeleid: familiepatronen hebben een grote impact, trauma zet zich vast in het lichaam, er is een weg die leidt naar heling hiervan en we mogen vanuit vrouwelijkheid, vreugde, rust, vertrouwen, veiligheid en in diepe relatie met God het leven leven! Ook mogen we onze talenten inzetten voor anderen en de wereld mooier maken op onze eigen unieke manier.

Liefs,

Renske Feenstra