Holistisch coach Renske Feenstra

Opzoek naar een holistisch coach?

Je bent klaar met je overtuigingen, onwaarheden, onzekerheid en angsten

Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat jij voluit kunt leven zoals je bent bedoeld

Holistisch coach Renske Feenstra
Life coach Renske Feenstra
Wat goed dat je een holistisch coach zoekt. Ik ben holistisch coach en begeleid in mijn sessies en trajecten vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf.


Ik bied jou een veilige ruimte waarin jij d.m.v. een holistische benadering kunt thuiskomen in jezelf. Om weer mens te zijn en ruimte te geven aan wat er in je aanwezig is en om keuzes te maken die je ziel voeden.

Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit wie je werkelijk bent - in relatie met God als bron - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder en dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt op aarde in je werk en/of bedrijf. 

Ik neem je mee in het herinneren van wie je in essentie bent. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Ik begeleid jou op intuïtieve en holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag  en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen.


Ik werk met mensen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:

  • Word bewust van wie jij dacht te zijn
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.

Holistisch coach

Zet jezelf op de wachtlijst. Zodra er nieuwe plekken beschikbaar zijn ontvang jij als eerste de mogelijkheid om deel te nemen en een afspraak in te plannen.


Waarom je voor mij als holistisch coach moet kiezen?
Ik, Renske, begeleid jou naar diepere lagen in jezelf waar ik er voor zorg dat je altijd gezien, gehoord en veilig voelt. En, we werken optioneel samen met orthomoleculair therapeut Wesley Tax. Zo ga je niet alleen met je ziel en geest aan de slag maar heb je ook de kans om je fysieke lichaam in balans te brengen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl | Holistisch coach & life coach

Zij deden eerder een traject

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner -  Moederhart Apeldoorn

In verbinding met jouw kern en intuïtie met behulp van het mentorship traject

Jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.