Holistische coaching Renske Feenstra

1:1 Inner Journey mentorship

Het holistische coaching traject met een diepe transformatie
voor de bewuste vrouw, moeder en ondernemer

1:1 Inner Journey mentorship

Het holistische coaching traject met een diepe transformatie
voor de bewuste vrouw, moeder en ondernemer

Gevoelens en emoties zoals neerslachtigheid, angst, paniek, boosheid, verdriet, twijfel, onzekerheid, schuldgevoelens en meer, vinden hun oorsprong in gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Ze hebben zich opgeslagen in je lichaam en keren telkens weer terug. Hoe ga je hiermee om? Hoe geef je het verleden een plek? Hoe vergeef je? Op welke manier is het weer mogelijk om met vertrouwen, rust en blijdschap in het heden te leven en naar de toekomst te kijken? Ik begeleid je daar graag in. Plan jouw gratis 1:1 intake in en we bespreken hoe ik jou het beste kan begeleiden.


Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching
Holistische life coach Renske Feenstra

"Wat staat jou in de weg om vrede & rust te ervaren?''

Ik neem je mee in het herinneren van wie je in essentie bent. Om vanuit daar te kijken naar de verschillende delen van jouw innerlijke systeem. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat de herinneringen zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ze worden overtuigingen en patronen. Als life coach bied ik je met het holistisch coaching traject een veilige ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

Tijdens het mentorship zullen we 2 of 5 maanden samen op weg gaan. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.


Je overtuigingen beïnvloeden je doen, je laten. De woorden die je spreekt en de gedachten die je aandacht geeft. Het heeft impact op hoe jij naar jezelf kijkt en welke mogelijkheden en potentie je ziet (en wat je nog niet kunt zien). Ook voor de keuzes die je maakt in het leven op allerlei gebieden, bewust en onbewust. En als belangrijkste in mijn ogen: je relatie met God, als bron, in hoeverre ervaar jij een relatie en voed je deze relatie werkelijk?

Daar gaan we samen naar kijken, in een setting waarin veiligheid, rust en vertrouwen centraal staat.  Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte. En die bied ik als life coach jou met het mentorship.


1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Je voelt dat er meer uit het leven te halen valt maar je ervaart blokkades...

Ik heb al mijn kennis en ervaringen gebundeld in een mentorship waarmee jij een lichter leven kunt creëren. Een diepe transformatie en innerlijke reis. Een lichter leven voor jou als bewuste vrouw, moeder, bezielde ondernemer, coach en/of therapeut. 

 • (H)erkennen, helen en transformeren wat niet meer dient
 • Herschrijf je verhaal, zodat jij rust en voldoening gaat ervaren
 • Tot de kern van waar jij nu in vastloopt; wat nu nog verborgen is wordt helder.
 • Word niet langer gedreven door (systemische) patronen of emotionele blokkades.
 • Diepe relatie en samenwerking met God in je persoonlijke leven en bedrijf/werk

Ja, ik wil aan de slag


"Doorbreek je patronen
en herinner wie je in essentie bent"


"Renske is een hele fijne coach, ze helpt je zodat je verandering waar je naar verlangt daadwerkelijk realiseert. Ze heet je helemaal welkom om jezelf te zijn". 

Yvonne Margaretha
Yvonne Margaretha
"Renske heeft me begeleid naar diepere lagen in mijzelf. Ik heb me altijd veilig gevoeld, gezien en gehoord gevoeld, dat is al van onschatbare waarde. Je bent krachtig in je zuiverheid en schroomt niet om confronterend te zijn. Ten dienste van mijn groei en het hoogste goed."
Lianne Maathuis
In verbinding met je kern en intuitie - Renske Feenstra

In verbinding met jouw kern met behulp van het mentorship traject

 • Innerlijke vrijheid, vreugde en verbinding met naasten.
 • Niet langer gedreven door (systemische) patronen of emotionele blokkades.
 • Jouw thema’s, jouw intenties en doelen in het leven staan centraal.
 • Je herinnert wie je in essentie bent.
 • Het belichamen en het uitdragen van je roeping.
 • Ontvangen wat God voor jouw leven wilt.
 • In lijn met God als bron je werk/bedrijf creëren die volledig bij jou past.

  Je resoneert met dit mentorship en voelt 100% een JA om er volledig in te duiken. Jouw reis. Jouw leven. Jouw roeping. Jouw vrouw zijn en moederschap. Helemaal klaar om in je eigen transformatie te investeren.

Dit mentorship is inclusief..

Therapie + coaching & integratie sessies

Intake & evaluatie sessie

Online academy met opdrachten, video's  en meer

Jouw intenties, doelen en thema's

Impact op hoe jij naar jezelf, het leven & God kijkt

Een setting van veiligheid, rust en vertrouwen

Renske Feenstra inner journey review

Wat gaan we doen?

Tijdens  het mentorship sta jij centraal met al je intenties, je vragen, je doelen en dromen. Door middel van het intentiedocument, de intake en de kick-off sessie wordt duidelijk waar je mee aan de slag wilt. De sessies bereid ik voor op basis van de informatie die ik daaruit haal, de voorgaande therapie en integratie sessies en wat jij op dat moment nodig hebt. Dan zal helder worden wat we in iedere sessie gaan doen. Dat kan iedere sessie dus ook anders zijn.

Een aantal voorbeelden:

 • Coaching & mentoring
 • Verschillende therapeutische technieken
 • Innerlijk kind  & innerlijke delenwerk    
 • Symboliek
 • Associatietherapie
 • Ademwerk
 • Mindset & de psyche
 • Gebed en meditatie
Renske Feenstra

Je zal ervaren dat...

Ik werk met wat er is.

 • Ik werk waarmee jij naar de sessies komt (bewust en onbewust) en je zal ervaren dat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Dat is hoe het leven dus ook werkt. Je ontvangt niet altijd wat je wilt (of denkt te willen), maar altijd wat je nodig hebt.
 • God weet wat je nodig hebt en Hij zal voorzien. We starten het traject en iedere sessie met een gebed waarin we vragen om datgene zichtbaar te maken en aan te raken wat jij nu nodig hebt. Daar leggen we ons vertrouwen dus ook neer tijdens de Inner Journey.


Kan je je voorstellen wat er gebeurt wanneer je instapt?


"Door het ene aan te raken, komt het andere in beweging.

Door het ene de ruimte te geven, komt het andere ook aan het licht".Renske vroeg mij: wat spreekt jou aan in mijn werkwijze? Waarop ik zei ‘al ga ik bladeren zoeken in het bos met jou, het gaat mij echt om hoe jij bent als persoon waardoor de manier van werken heel fijn is, met welke werkwijze dan ook’.

Soraya de Rijke

Renske Feenstra en Wesley Tax

Maak kennis met Renske. Jouw coach tijdens dit traject.

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch coach & life coach en begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en trainingen vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf.

Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken optioneel ook samen, zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel


Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit wie je werkelijk bent - in relatie met God als bron - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder en dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt op aarde in je werk en/of bedrijf. 


Wat zichtbaar mag worden is wat je hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat jij voluit kunt leven zoals je bent bedoeld. 

Zullen we kennismaken?

Raadpleeg mijn agenda om te zien wanneer ik beschikbaar ben. Deze call is om kennis te maken met elkaar, te bespreken hoe ik jou het beste kan begeleiden en om je vragen te bespreken.Zit er geen geschikte datum en tijd tussen voor je? Stuur dan een mail naar info@renskefeenstra.nl en deel dan ook meteen een aantal dagen en tijden dat je beschikbaar bent, dan kijken we in de agenda wat we kunnen regelen.


Het traject is niet voor iedereen geschikt...

Maar...

 • Als jij bereid bent om leiderschap te tonen en dagelijks kleine stapjes wilt maken...
 • Jij ziet welke impact jij hebt op je relatie en je kinderen, je voelt dat het anders mag en kan.
 • Jij weet dat je een roeping hier op aarde hebt. Jij voelt dat er nog zoveel meer in je zit.
 • Je verlangt naar transformatie in bepaalde thema's van je leven, je wilt hiervoor verantwoordelijkheid nemen.
 • Je voelt dat het meer moeiteloos mag gaan, met een diep vertrouwen in God. Dat wil je je herinneren en dat wil je belichamen én uitdragen.
 • Je wilt dieper zakken zodat je anderen ook dieper kunt meenemen in jouw roeping. Je kunt de ander daar brengen waar jezelf bent geweest.
 • Je resoneert met dit mentorshop en voelt 100% een JA om er volledig in te duiken. Helemaal klaar om in je eigen transformatie te investeren.
 • Je wilt verdieping en groei als professional. Impact maken. Soms weet je nog niet goed 'hoe' of in welke vorm. Misschien heb je dat al wel helder, maar geeft het nog niet het gewenste resultaat. 


Dit maatwerk 1-op-1 traject is een investering in jezelf, maar je gaat hiermee ook een commitment aan. Twijfel je of het mentorship passend is bij waar je nu staat en behoefte aan hebt? Geef je dan op voor een online kennismaking.

Ervaringen holistische coaching

Wat mijn klanten zeggen

Lichter en ontspannen
Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!
Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee
Snel tot de kern

Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven.Froukje

Een veilige plek

De twee sessies die ik bij Renske heb gehad zijn nog erg in mij aan het nawerken. Haar prachtige praktijkruimte is een oase van rust en inspiratie. Renske is met haar wijsheid en zachtheid een coach waar je terecht kan als je diepe transformatie zoekt en een veilige plek om alles aan te kijken wat er in je leeft. Ik wens je Renske als coach van harte toe!
Kim


Kies voor een diepe transformatie.

Voor jou als bewuste vrouw, moeder en bezielde ondernemer.Investering in jezelf

Maandelijks 2 plekken

1:1 Inner Journey mentorship

2 maanden

€545,-

 • 2 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw intenties + doelen
 • Intake & kick-off met therapie & coaching  circa 2uur
 • 1 Therapie & coaching sessie van circa 2uur
 • 2 Integratie sessies van circa 1uur
 • Evaluatie sessie
 • Toegang tot online omgeving met modules
 • Gezamenlijk Google doc waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Betaling in (2 tot 5) maandelijkse termijnen mogelijk


  Prijs is incl. btw
Maandelijks 1 plek

1:1 Inner Journey mentorship
5 maanden

€1515,-

€1207,-
 • 5 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw intenties + doelen
 • Intake 
 • Kick-off sessie met therapie & coaching van circa 2uur
 • 3 Therapie & coaching sessies van circa 2uur
 • 4 Integratie sessies van circa 1uur
 • Evaluatie sessie
 • Toegang tot online omgeving met modules
 • Gezamenlijk Google doc waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Betaling in (2 tot 5) maandelijkse termijnen mogelijk

  Prijs is incl. btw


Wat krijg je? 

#1. Mentorship 2 of 5 maanden

Persoonlijk afgestemd op jou en de intenties + doelen die je voor het mentorship hebt. Een veilige ruimte om te herinneren wie je in essentie bent, om los te laten wat je niet meer dient, te transformeren en om te belichamen waarvoor je hier op aarde bent. Dat kan gaan over persoonlijke dromen, het moederschap, de relatie met je partner, je werk en een eigen bedrijf. In relatie met God, je geliefden en vol vertrouwen & geloof.

#2. Iedere maand een therapiesessie

Op locatie in de Space in Apeldoorn, eventueel online. Je ontvangt mijn coaching, therapie, begeleiding, praktische tools/handvatten. De sessie duurt circa 2 uur. 

#3. Iedere maand een integratie sessie

Deze sessies zijn in de Space in Apeldoorn, online via Google Meet of we maken een wandeling in de bossen van Apeldoorn. De integratie sessies zijn er om je proces en de therapiesessie van 2 weken ervoor, te verhelderen, verwerken en integreren. Onduidelijkheid of zwaarte na een sessie, een drempel die hoger is geworden om stappen te zetten. Dat hoort allemaal bij het transformatieproces en dat maakt integratie essentieel. Ook als je successen boekt en ervaart dat je groeit: dan is er integratie, om je te laten aarden, verwerken en vieren.

#4. Toegang tot online omgeving

Toegang tot de online omgeving met modules, video's, oefeningen en werkbladen. Deze ondersteunen het proces, de sessies en de integratie. Het is een verdieping op de persoonlijke sessies die we in de praktijk hebben.

#5. Een gezamenlijk Google document waarin je je proces bijhoudt

In dit document vind je iedere maand nieuwe vragen en ruimte om je intenties en doelen te delen, te beschrijven waarin je blokkeert en waar je mijn begeleiding bij wilt. Zo krijg je helder waar je nu staat, waar je heen wilt en wat daar tussenin staat. Op deze manier creëer je een prachtig verslag van jouw transformatie én helpt het om je doelen te behalen en dromen te verwezenlijken. 

Zij deden eerder een Inner Journey Mentorship traject

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner - Moederhart Apeldoorn