1:1 Inner Journey mentorship

Het holistische coaching traject met een diepe transformatie voor jou, je leven, je intuïtie en zielsmissie met life coach Renske Feenstra

"Een veilige ruimte voor al jouw donkere en lichte stukken"

Ik neem je mee in het her-inneren van wie je in essentie bent. Om vanuit daar te kijken naar het licht en de schaduw in jezelf. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Als life coach bied ik je met het holistische coaching traject een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan.

Tijdens het mentorship zullen we 3 of 6 maanden samen reizen. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.


Ze beïnvloeden je doen, je laten. De woorden die je spreekt en de gedachten die je aandacht geeft. Het heeft impact op hoe jij naar jezelf kijkt en welke mogelijkheden en potentie je ziet (en wat je nog niet kunt zien). Ook voor wat je creëert in het leven op allerlei gebieden, bewust en onbewust. En als belangrijkste in mijn ogen: je relatie met God, de Bron, in hoeverre ervaar jij een relatie en onderhoud je deze?

Daar gaan we samen naar kijken, in een setting waarin veiligheid, rust en vertrouwen centraal staat.  Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte. En die bied ik als life coach jou met het mentorship.

null

Een diepe transformatie en innerlijke reis

Voor jou als bewuste vrouw, moeder, bezielde ondernemer, lichtbrenger, coach, therapeut en/of creatieveling.

 • (H)erkennen, helen en transformeren wat niet meer dient
 • Herschrijf je verhaal, zodat jij rust en voldoening gaat ervaren
 • Tot de kern van waar jij nu in vastloopt; wat nu nog verborgen is wordt helder
 • Diepe relatie en samenwerking met de Bron in je persoonlijke leven en business/werk
6 maanden
1:1 mentorship reis
10 x
coaching & integratie sessies
2 x
ceremoniële sessie
Online academy
opdrachten, video's  en meer

1:1 Inner Journey Mentorship

3 maanden

Het 3 maanden 1:1 Inner Journey mentorship voor een unieke, persoonlijke reis.

1:1 Inner Journey Mentorship

6 maanden

Het 6 maanden 1:1 Inner Journey mentorship voor een nog diepere transformatie én resultaat op alle vlakken!
Yvonne Margaretha
Renske is een hele fijne coach, ze helpt je zodat je verandering waar je naar verlangt daadwerkelijk realiseert. Ze heet je helemaal welkom om jezelf te zijn. Embody the New van Renske en Wesley samen is ook echt een aanrader.
Yvonne Margaretha

Wat mag je ervaren?

(H)erkennen van triggers

Het onderbewuste, het ongeziene en het niet welkome, waarin triggers, oude pijn, blokkades en coping mechanismen liggen. Wanneer deze worden erkend, dan kan heling en transformatie plaatsvinden. Dit maakt zichtbaar waarin we ons hebben klein gehouden, wat we zijn gaan geloven over onszelf en het leven, en wat ons niet meer dient. We gaan het liefdevol inzetten voor je groei. Ook ligt hierin verborgen wat juist zó graag gezien en gevoeld wilt worden, waar enorm veel potentie en groei ligt, maar wat voor een deel in jou nog als onveilig of spannend wordt ervaren. Let's dive into that.

Voelen en beleven

Het (door)voelen en beleven wat weer wilt stromen, door jouw lichaam, mind en systeem. Door de energie weer in beweging te brengen en de stroom toe te laten, creëer je ruimte. Ruimte om te zijn met wat er is en wat er wilt ontstaan dóór jou heen. Je bent immers een kanaal tussen Hemel en aarde, dat mag je gaan herinneren en ervaren.

Ruimte geven

Aan datgene wat je zolang niet hebt toegelaten. Zowel de schaduw als het licht. Toelaten wat God als Bron je wilt geven en het ontvangen van Liefde, overvloed en mogelijkheden hoort daar zeker ook bij. Dit is een kwetsbaar proces en kan enorm spannend zijn, daarom creëren we een veilige ruimte van 5 maanden waarin je alle ruimte en tijd hebt om hier in te zakken, te herinneren, te integreren en te belichamen. 

Ontvangen

Welke lessen, spiegels en triggers keren regelmatig terug? Je gaat steeds een laag dieper in deze thema’s. Hoe kan je hiermee omgaan in de reis die nog voor je ligt? En wat heb jij nodig om te ontvangen? Een gevoel van veiligheid en liefde voor jezelf en anderen, een open hart en wat nog meer, dat ga je ont-dekken. 

Je zielsmissie, je levenswerk.

Hoe mag jij nog meer belichamen wat je hier te brengen hebt? Samen kijken we naar het mentaal, emotionele en energetische aspect, en de praktische stappen die gezet mogen worden voor het leven waar je van droomt en het werk en/of de business waar jij voor bedoeld bent. Ik geef je mijn tools en advies wanneer jij je eigen business hebt en stappen wilt zetten om werkelijk te gaan doen waarvoor je hier op aarde bent! In lijn met de Bron je werk/business creëren.

Deze stappen geven weer wat er mogelijk voorbij komt tijdens het mentorship. De stappen vinden tegelijkertijd plaats. Door het ene aan te raken, komt het andere in beweging. Door het ene de ruimte te geven, komt het andere ook aan het licht. Door innerlijk werk te doen, emoties te voelen die lang niet zijn gevoeld en bewust te worden van een oude pijn of blokkade, creëer je de ruimte om bijvoorbeeld in je bedrijf grootse stappen te zetten of een diepere laag te bereiken in de verbinding met je geliefde. Dat is hoe het werkt - dat is hoe dit mentorship werkt. As within, so without. As above, so below.


Van te voren zetten we intenties en bespreken we alles wat jij nu weet, voelt, hoopt, gelooft en wilt doen. Om het vervolgens los te laten, met het diepe vertrouwen dat je altijd ontvangt en ervaart wat je Nu nodig hebt om te herinneren wie je in essentie bent en te belichamen wat je hier komt brengen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze reis, het mentorship, sta jij centraal, met al je intenties, je vragen, je doelen, je schaduw en je licht.
Daar stem ik mij op af en dan zal helder worden wat we in iedere sessie gaan doen. Dat kan iedere sessie dus ook anders zijn. 


Een aantal voorbeelden:

 • Coaching & mentoring
 • Verschillende therapeutische technieken
 • Neuro Linguïstisch Programmeren
 • Innerlijk kind  & innerlijke delenwerk    
 • Energiewerk & healing
 • Access Bars
 • Opstellingen
 • Voorouderlijke lijnen
 • Associatietherapie
 • Ademwerk
 • Symboliek
 • Mindset & de psyche
 • Business coaching
 • Sjamanisme
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Gebed en meditatie

Ik werk met wat er is. Ik werk waarmee jij naar de sessie komt (bewust en onbewust) en je zal ervaren dat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Dat is hoe het leven dus ook werkt. Je ontvangt niet altijd wat je wilt (of denkt te willen), maar altijd wat je nodig hebt. We starten het traject en iedere sessie met een gebed waarin we vragen om datgene zichtbaar te maken en aan te raken wat jij nu nodig hebt. Daar leggen we ons vertrouwen dus ook neer tijdens de Inner Journey.

Kan je je voorstellen wat er gebeurt wanneer je instapt in deze energie? 

Je ontvangt 3 of 6 maanden lang mijn begeleiding. We zien/spreken elkaar iedere 2 weken en je ontvangt via WhatsApp de ondersteuning  tussen de sessies door. Iedere sessie werken we met wat er is én met wat er mag ontstaan. Om jouw unieke potentieel zichtbaar te maken. Voor jouw nieuwe manier van leven en ondernemen.

Ja, dit wil ik 

Wat krijg je? 

#1. Mentorship 3 of 6 maanden

Persoonlijk afgestemd op jou en de intenties + doelen die je voor het mentorship hebt. Een veilige ruimte waarin je je herinnert wie je in essentie bent, om los te laten wat je niet meer dient, te transformeren en om te belichamen waarvoor je hier op aarde bent. In relatie met de Bron, je geliefden en vol vertrouwen & liefde.

#2. Ceremoniële sessie start mentorship

Op locatie in de Space in Apeldoorn. Tijdens deze ceremonie heet ik je welkom in het mentorship. We gaan een bijzondere verbinding aan voor deze reis en daarbij is veiligheid en vertrouwen belangrijk. Er is een veilige ruimte om jouw intenties, verlangens en doelen zichtbaar te maken. We zetten de energie neer voor jouw reis en nemen de spirituele leiding die we mogen ontvangen daarin mee als belangrijkste element van onze fundering.  
Let op: alleen bij het 6 maanden mentorship, niet bij 3 maanden

#3. Iedere maand een sessie

Op locatie in de Space in Apeldoorn, eventueel online. Je ontvangt mijn coaching, therapie, begeleiding, praktische tools.

#4. Iedere maand een integratie sessie

Deze sessies zijn in de Space in Apeldoorn, online via Google Meet of we maken een wandeling in de bossen van Apeldoorn. De integratie sessies zijn er om je proces en de sessie 2 weken ervoor, te verhelderen, verwerken en integreren. Onduidelijkheid of zwaarte na een sessie, een drempel die hoger is geworden om stappen te zetten. Dat hoort allemaal bij het transformatieproces en dat maakt integratie essentieel. Ook als je successen boekt en ervaren dat je groeit, bloeit en je essentie meer belichaamt: dan is er integratie, om je te laten aarden, verwerken en vieren.

#5. Toegang tot online omgeving

Toegang tot de online omgeving met modules, video's, oefeningen en werkbladen.

#6. Een gezamenlijk Google document waarin je je reis bijhoudt

In dit document vind je iedere maand nieuwe vragen en ruimte om je intenties en doelen te delen, waarin je blokkeert en waar je mijn begeleiding bij wilt. Zo krijg je helder waar je nu staat, waar je heen wilt en wat daar tussenin staat. Op deze manier creëer je een prachtig verslag van jouw transformatie reis én helpt het om je doelen te behalen en dromen te verwezenlijken. 

#7. WhatsApp support

Via WhatsApp kan je met mij contact opnemen wanneer er vragen in je opkomen. Eerst kijk je of je zelf tot antwoorden kunt komen en laat je je innerlijke wijsheid spreken. Mocht er dan een vraag zichtbaar worden dan ben ik er natuurlijk. Ook kijk ik met je mee naar je werk/business, om je aanbod, ideale klant en teksten te bekijken en mee te voelen in de stappen die je wilt zetten als dat je intentie is voor het mentorship. 

#8.Ceremoniële sessie einde mentorship

We sluiten onze reis af. Het Mentorship eindigt en we doen dit heel bewust en met veel respect voor de reis en elkaar. Een ceremonie die in het teken staat van terugblikken, ruimte geven aan wat gezien en gevoeld wilt worden, dankbaarheid en zegen. 

Let op: alleen bij het 6 maanden mentorship, niet bij 3 maanden

Dit is niet voor iedereen


Wie ben jij?

Een bewuste vrouw

  Vrouw, moeder, coach, therapeut, creatieveling, fotograaf, bezielde en bewuste lichtbrenger, werknemer en/of ondernemer.

Met een reden op aarde

  Jij weet dat je hier met een reden op aarde bent geïncarneerd. Jij voelt dat er nog zoveel meer in je zit en tijdens dit mentorship wil jij dit zichtbaar maken en uitdragen.

Verantwoordelijkheid

Jij staat er volledig voor open om jezelf te onderzoeken en verantwoordelijkheid te nemen voor waar je nu staat in je leven én waar je naartoe wilt. Je weet dat het belangrijk is om naar jouw innerlijke delen te kijken die nog in de schaduw verborgen liggen, omdat daardoor ruimte zal ontstaan voor je potentieel.

Verlangt naar transformatie

  Je verlangt naar een diepe transformatie en weet dat de weg naar binnen, het pad is dat je nu mag bewandelen. Want zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo beneden. Daar resoneer je mee. En vanuit hier wil jij leven en creëren.

Je wilt herinneren

  Je voelt dat het meer moeiteloos mag gaan, met een diep vertrouwen in God en je ware essentie. Dat wil je je herinneren en dat wil je belichamen en uitdragen. 

Dieper zakken

Jij wilt dieper zakken zodat je anderen ook dieper kunt meenemen in joúw zielswerk. Je kunt de ander daar brengen waar jezelf bent geweest. Waar mag jij nog dieper in zakken, zodat je die ander kunt meenemen?

100% een YES

  Je resoneert met dit mentorship en voelt 100% een YES om er volledig in te duiken. Jouw reis. Jouw leven. Jouw missie.Helemaal klaar om in je eigen transformatie te investeren.

Impact maken met je zielsmissie

  Je wilt impact  maken met je zielsmissie. Soms weet je nog niet goed 'hoe' of in welke vorm. Misschien heb je dat al wel heel helder, maar geeft het nog niet het gewenst resultaat, in voldoening, rust en plezier. Je wilt een verdieping en groei als professional.
Je hebt me begeleid naar diepere lagen in mijzelf. Ik heb me altijd veilig gevoeld, gezien en gehoord gevoeld, dat is al van onschatbare waarde. Je bent krachtig in je zuiverheid en schroomt niet om confronterend te zijn. Ten dienste van mijn groei en het hoogste goed.
Lianne Maathuis
Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching

Over Renske

Ik zie het als mijn ware zielsmissie jou te begeleiden in de herinnering van wie je in essentie bent. Wat zichtbaar mag worden is wat je in de schaduw hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat je voluit kunt leven.


Toen ik 10 jaar oud was gebeurde er veel in mijn leven. Daardoor dacht ik na over de dood, de ‘andere onzichtbare’ wereld en wilde ik zo graag begrijpen wat het leven na de dood inhield. Mijn analytische denken en intuïtieve gaven (die jij en ik beiden hebben) waren voor langere tijd in strijd met elkaar, tot ik mijzelf werkelijk kon overgeven aan de Bron van alles, God, en wie ik in essentie ben.


Toen gaf ik mijzelf de ruimte om vrij te zijn van alles waarvan ik dacht dat ik het was en te leven voor wat ik hier te doen heb op aarde.  Nog steeds ben ik iedere dag dankbaar dat ik mijzelf die ruimte heb gegeven en dat ik hulp heb gevraagd en ontvangen van verschillende mentoren.

Ervaringen

Wat mijn klanten zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ze voelt feilloos aan wat je nodig hebt"

Ze is niet bang om eerlijk en open te zijn. Ze is niet bang om even door te pakken waar nodig en ze voelt het feilloos aan wat jij nodig hebt om geïnspireerde actie te kunnen ondernemen. Zo begeleid ze je in een prachtige en krachtige transformatie.
Anouk
"Een Reis van het hoofd naar het hart"

Een reis waarin je met de zachte en liefdevolle energie van Renske begeleid wordt naar binnen. Een Reis waarbij je verlangens en blokkades in het Licht worden gezet. Een Reis waarbij je laagjes dieper mag gaan en waarbij er ruimte is voor vreugde, humor, verdriet, verstilling en vooral heel veel liefde. Voor mij persoonlijk betekende het een Reis van het hoofd naar het hart, zodat ik me nog beter kon verbinden met mijn ware zelf, met de ziel. Daardoor ben ik nog meer intuïtief in het leven gaan staan en geef ik me over aan de flow en de joy van het Huidige Moment.

Stephanie

"Snel tot de kern"
Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven.
Froukje

Investering in jezelf

Nog 2 plekken

1:1 Inner Journey mentorship

3 maanden

€1250,-

€800

2 plekken om te starten in oktober 2022

 • 3 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw intenties + doelen
 • Call met intake
 • 3 Sessies met therapie & coaching van circa 2uur
 • 3 Integratie sessies van circa 1uur
 • Toegang tot online omgeving met modules
 • Gezamenlijk Google document waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Call voor evaluatie
 • Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk

  Prijs is ex btw
Nog 2 plekken

1:1 Inner Journey mentorship
6 maanden

€2250,-

€1500,-

2 plekken om te starten in oktober 2022

 • 6 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw intenties + doelen
 • Call met intake
 • 2 Ceremoniële sessies van circa 2uur
 • 4 Sessies met therapie & coaching van circa 2uur
 • 6 Integratie sessies van circa 1uur
 • Toegang tot online omgeving met modules
 • Gezamenlijk Google document waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Call voor evaluatie
 • Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk

  Prijs is ex btw

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk
Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!
Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner - Moederhart Apeldoorn