Holistisch coach Renske Feenstra
Christelijk holistisch therapeut Renske Feenstra

Je bent klaar met beperkende overtuigingen, onzekerheid of twijfels.

Voor de christelijke vrouw die rust, verbinding en veiligheid wil ervaren in zichzelf, haar leven, haar relatie of huwelijk, in het moederschap en haar werk of eigen bedrijf.

Ik bied je een proeftraject om voor jezelf te ontdekken:

 • (H)erkennen wat niet meer dient en nieuwe keuzes maken
 • Ontdek de triggers waardoor jij vastloopt en wat jij persoonlijk kunt toepassen (mindset, rust, relatie met God, fysieke gezondheid en meer)
 • Met je eigen persoonlijke visie van geest, ziel en lichaam naar de kern
 • De ruimte geven aan persoonlijke en geestelijke groei
 • Wandelen in je door God gegeven, unieke, bestemming en staan in je vrouwelijke kracht. Zoals het bedoeld is.


Om de stap naar christelijke holistische therapie kleiner te maken bied ik nu ook een proeftraject aan, zodat je kunt ervaren wat het voor jou kan betekenen.

ZET JE NAAM OP DE WACHTLIJST

''Ik heb een mentorship traject bij Renske gevolgd. Renske is betrokken en voelt goed aan wat er nodig is. Het traject is fijn opgezet met veel ruimte voor persoonlijk tussentijds contact. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik de opgedane inzichten of vragen na een sessie kon delen waarop ik snel een reactie terug kreeg. Renske heeft een zachte en warme energie, maar staat krachtig in haar rol als coach. Het traject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en een hernieuwd zelfvertrouwen in het volgen van mijn eigen pad.”

Diana, Deventer
Renske Feenstra - online Tikva

Ik bied jou een veilige ruimte

Wat goed dat je hier bent. Ik ben Renske, christelijk holistisch therapeut & lifecoach, en ik begeleid in mijn sessies en trajecten christelijke vrouwen en moeders die willen leven zoals God het heeft bedoeld. 


Bijdragen op jouw unieke manier aan het Zijn Koninkrijk. In een persoonlijke relatie met God leven. Een bewuste, liefdevolle verbinding met je naasten. 

Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte. Als je wil veranderen, als je je overtuigingen en patronen onder de loep wil nemen, dan ben je welkom.

Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit wie je werkelijk bent - in relatie met God als bron en zoals Hij je heeft bedoeld - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder, als dochter - & toewijding aan wat jij te doen hebt in je werk en/of bedrijf.


In je denken en in je systeem zitten patronen en overtuigingen die enorm veel impact hebben op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om aan de slag te gaan met het bekijken en veranderen van deze patronen en overtuigingen. Zodat je gaat denken, geloven en handelen zoals God het heeft bedoeld. We gebruiken dus een Bijbels fundament voor wie jij bent, hoe je bedoeld bent en hoe je naar jezelf en je omgeving mag kijken. Door middel van een proefmaand gaan we vanuit een veilige setting samen aan de slag.

Holistische coaching Renske Feenstra


'U moet niet worden als de mensen die zich niets van God aantrekken. U moet anders worden, door een nieuwe manier van denken. Dan kunt u ontdekken wat God wil. En wat Hij wil, is goed, aangenaam en volmaakt.' 

Romeinen 12:2


Voor wie is het christelijke holistische proeftraject?

Ik werk met christelijke vrouwen die het aandurven om naar zichzelf te kijken en willen veranderen:

 • Word bewust van wie jij dacht te zijn (en dat dit beeld vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
 • Word bewust van beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
 • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.

Ontdek de triggers waardoor jij vastloopt en wat jij persoonlijk kunt toepassen (mindset, rust, relatie met God, fysieke gezondheid en meer)

Christelijke holistische wijze & resultaat

Ik begeleid jou op Christelijke en holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen. 

Praktische informatie

Wat je kunt verwachten:

 • Ik ben Christen en je mag van mij verwachten dat we vanuit Bijbelse principes te werk gaan en de Bijbel als basis en fundament zullen gebruiken voor het traject.
 • Het traject is inclusief een intake (intentie + doel) via e-mail, een therapiesessie in onze praktijk en een online integratie sessie.
 • Na de betaling ontvang je een mail over het inplannen van de therapiesessie.
 • Voorafgaand aan de therapiesessie bespreken we jouw intentie en doel voor de sessie via de mail.
 • De therapiesessie vindt plaats in mijn praktijk in Apeldoorn en duurt circa 1,5 uur.
 • Na de sessie spreken we een online integratie sessie af die plaatsvindt via Google Meet. We bespreken hoe je verder kunt. Dit duurt circa 1 uur.
 • Optioneel: Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen. Ontvang je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl

'Uit haar verschijning spreken kracht en waardigheid, de dag van morgen ziet ze lachend tegemoet.'
Spreuken 31:25

Zij deden eerder een persoonlijk traject voor vertrouwen, veiligheid en rust als vrouw en moeder 

Ik heb een traject gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn.
Sarah Visschedijk
Sarah, Enschede

Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee, Apeldoorn
De twee sessies die ik bij Renske heb gehad zijn nog erg in mij aan het nawerken. Haar prachtige praktijkruimte is een oase van rust en inspiratie. Renske is met haar wijsheid en zachtheid een coach waar je terecht kan als je diepe transformatie zoekt en een veilige plek om alles aan te kijken wat er in je leeft. Ik wens je Renske als coach van harte toe!
Kim, Vaassen

Ontdek christelijke holistische therapie in een persoonlijk afgestemd proeftraject van 1 maand

Zet vandaag je naam nog op de wachtlijst.