proefsessie-holistische-therapie-Renskefeenstra-nl

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Als startpunt voor een diepe transformatie voor de bewuste vrouw, moeder en ondernemer

Je bent klaar met beperkende overtuigingen, onzekerheid of angsten. 

Wat goed dat je hier bent. Ik ben Renske, holistisch therapeut & lifecoach, en ik begeleid in mijn sessies en trajecten vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God en met de mensen om haar heen.

Voor de vrouw die rust, verbinding en veiligheid wil ervaren in zichzelf, haar leven, haar relatie, in het moederschap en haar werk of eigen bedrijf.

Holistisch coach Renske Feenstra
Life coach Renske Feenstra

Ik bied jou een veilige ruimte waarin jij d.m.v. een holistische benadering kunt thuiskomen in jezelf. Om weer mens te zijn en ruimte te geven aan wat er in je aanwezig is en om keuzes te maken die je ziel voeden. Zodat je gaat wandelen in je door God gegeven, unieke, bestemming voor jouw leven. Je mag in je vrouwelijke kracht gaan staan, zoals het bedoeld is.

Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit wie je werkelijk bent - in relatie met God als bron - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder en dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt op aarde in je werk en/of bedrijf.

Om de stap naar holistische therapie kleiner te maken bied ik nu ook proefsessies aan, zodat je kunt ervaren wat het voor jou kan betekenen. Voorafgaand aan de sessie bespreken we jouw intentie en doel voor de sessie en ook achteraf zullen we met elkaar contact hebben voor de integratie en hoe je verder kunt.

"Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat jij voluit kunt leven zoals je bent bedoeld"

Proefsessie holistische therapie

Ik neem je mee in het herinneren van wie je in essentie bent. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan door middel van het Inner Journey traject.


Ik begeleid jou op intuïtieve en holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen.


Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:

  • Word bewust van wie jij dacht te zijn (en dat dit beeld vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.


Ontdek de triggers waardoor jij vastloopt en wat jij persoonlijk kunt toepassen (mindset, rust, relatie met God, fysieke gezondheid en meer)

Hoe ziet de proefsessie er uit?

Agenda

Na de betaling ontvang je een mail over het inplannen van de sessie.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de sessie bespreken we jouw intentie en doel voor de sessie.

Sessie

De sessie duurt circa 1,5 uur en is persoonlijk afgestemd op jou.

Integratie

Achteraf zullen we met elkaar contact hebben voor de integratie en hoe je verder kunt.

Waarom je voor mij als holistisch therapeut mag kiezen?

Ik, Renske, begeleid jou naar diepere lagen in jezelf in een setting waarin veiligheid, rust en vertrouwen centraal staat. Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte. En we werken optioneel samen met orthomoleculair therapeut Wesley Tax. Zo ga je niet alleen met je ziel en geest aan de slag maar heb je ook de kans om je fysieke lichaam in balans te brengen.

Je kunt direct starten met het Inner Journey traject, inclusief een intakegesprek. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen.


We zijn gevestigd in Apeldoorn. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen. Ontvang je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl

Zij deden eerder het Inner Journey Mentorship traject

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner -  Moederhart Apeldoorn

Ontdek holistische coaching & therapie in een persoonlijk afgestemde proefsessie

Do not conform to the pattern of this world, but be transformed by the renewing of your mind.

Romans 12:2