gratis-intakegesprek-holistische-therapie-renskefeenstra-nl

Boek je gratis intake christelijk holistische therapie

met Renske Feenstra

Boek je gratis intake christelijk holistische therapie

met Renske Feenstra

Wil je graag eerst kennismaken voordat we met het Inner Journey mentorship starten? Reserveer nu een plek voor een gratis intake van circa 30 minuten (t.w.v. EUR 92,50,-).  Ik hoor graag waar je tegen aan loopt. Plan de intake zelf in wanneer dit jou het beste uitkomt. Ik kijk er naar uit om kennis te maken!
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Tijdens de intake kijken we samen naar:

  • Wie jij bent, wat je verlangens, dromen en doelen zijn.
  • Waar je tegenaan loopt en vertel ik je hoe ik jou daar het beste bij kan begeleiden.
  • Of onze intenties matchen en de klik er is, als dat zo is dan plannen we de 1e sessie!


We hebben een paar plekken per week beschikbaar. Reserveer daarom meteen je plek. We vragen je om vooraf een aantal vragen in te vullen zodat we je tijdens de intake direct verder kunnen helpen.


De meeting vindt online plaats via Google Meet. Je ontvangt hiervoor een link via de mail. 

Liefs,

Renske

Zij deden eerder het Mentorship traject

Ik heb een traject gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah (Enschede)
Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!
Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee (Apeldoorn)