Holistische coaching Renske Feenstra

1:1 mentorship

Het christelijke holistische coaching traject met een transformatie
voor de christelijke vrouw, moeder en ondernemer

1:1 mentorship

Het christelijke holistische coaching traject met een transformatie
voor de christelijke vrouw, moeder en ondernemer

Gevoelens en emoties zoals neerslachtigheid, angst, paniek, boosheid, verdriet, twijfel, onzekerheid, schuldgevoelens en meer, kunnen extra getriggerd worden door de gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Sommige gevoelens keren telkens weer terug. Hoe ga je hiermee om? Hoe geef je het verleden een plek? Hoe vergeef je? Op welke manier is het weer mogelijk om met vertrouwen, rust en blijdschap in het heden te leven en naar de toekomst te kijken? Wat zegt Gods Woord hierover? Ik begeleid je daar graag in.


Schrijf je in voor de wachtlijst en ontvang als eerste wanneer er nieuwe plekken voor de christelijke holistische therapie beschikbaar komen.


Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching
Christelijke coach & mentor Renske Feenstra

"Wat staat jou in de weg om vrede & rust te ervaren?''

Ik neem je mee in het leren kennen hoe jij door God bent bedoeld. Om vanuit daar te kijken naar de overtuigingen en patronen in je denken en de invloed op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om aan de slag te gaan met het bekijken en veranderen van deze patronen en overtuigingen. Zodat je gaat denken, geloven en handelen zoals God het heeft bedoeld. We gebruiken dus een Bijbels fundament voor wie jij bent, hoe je bedoeld bent en hoe je naar jezelf en je omgeving mag kijken.

Als christelijk holistisch therapeut en coach bied ik je met het traject een veilige ruimte om hiermee aan de slag te gaan. 

Tijdens het mentorship zullen we 3 maanden samen op weg gaan. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.


Je overtuigingen beïnvloeden je doen, je laten. De woorden die je spreekt en de gedachten die je aandacht geeft; het heeft impact op hoe jij naar jezelf kijkt en welke mogelijkheden en potentie je ziet (en wat je nog niet kunt zien). Ook voor de keuzes die je maakt in het leven op allerlei gebieden, bewust en onbewust. En als belangrijkste in mijn ogen: je relatie met God, in hoeverre ervaar jij een relatie en voed je deze relatie werkelijk dagelijks en intensief?

Daar gaan we samen naar kijken, in een setting waarin veiligheid, rust en vertrouwen centraal staat. Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte. En die bied ik jou met het mentorship.


1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Je weet dat je meer zou kunnen leven naar Gods plan voor je leven, maar je weet niet hoe...

Ik heb al mijn kennis en ervaringen gebundeld in een mentorship waarmee jij een leven dichtbij God kunt ervaren. Een leven in Gods aanwezigheid voor jou als christelijke vrouw, (toekomstige) moeder, ondernemer of werknemer.

 • (H)erkennen wat niet meer dient en nieuwe keuzes maken
 • Ontdek de triggers waardoor jij vastloopt en wat jij persoonlijk kunt toepassen (mindset, rust, relatie met God, fysieke gezondheid en meer)
  • Met een Bijbelse visie van geest, ziel en lichaam naar de kern
  • De ruimte geven aan persoonlijke en geestelijke groei
 • Wandelen in je door God gegeven, unieke, bestemming en staan in je vrouwelijke kracht. Zoals het bedoeld is


'Laat mij in de morgen Uw liefde horen, in U stel ik mijn vertrouwen, wijs mij de weg die ik gaan moet, mijn ziel verlangt naar U.' Psalmen 143:8

"Renske is een hele fijne coach, ze helpt je zodat je verandering waar je naar verlangt daadwerkelijk realiseert. Ze heet je helemaal welkom om jezelf te zijn". 

Yvonne Margaretha
Yvonne
"Ik heb me altijd veilig gevoeld, gezien en gehoord gevoeld, dat is al van onschatbare waarde. Je bent krachtig in je zuiverheid en schroomt niet om confronterend te zijn."
Lianne
In verbinding met je kern en intuitie - Renske Feenstra

Vanuit rust en vertrouwen jezelf zijn, met behulp van het mentorship traject

 • Een persoonlijke relatie met God. 
 • Een liefdevolle verbinding met je naasten.
 • Niet langer gedreven door (systemische) patronen of emotionele blokkades.
   • Word bewust van beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Jouw thema’s, doelen en kernwaarden in het leven staan centraal.
 • Wandelen in je door God gegeven, unieke, bestemming en staan in je vrouwelijkheid. Zoals het bedoeld is.
  • Samen met God fundament je werk/bedrijf creëren die volledig bij jou (en je gezin) past

  Mijn christelijke visie en werkwijze spreken je aan en je ervaart een 'ja' om er volledig in te duiken. Het is jouw leven, jouw huwelijk, jouw moederschap, jouw werk/onderneming. Je wil een gezond fundament creëren voor de rust, liefde en het vertrouwen naar je naar verlangt. 

Dit mentorship is inclusief..

Therapie + coaching & integratie sessies

Intake & evaluatie sessie

Jouw doelen en kernwaarden centraal

Ondernemen met God

Impact op hoe jij naar jezelf, het leven &  naar God kijkt

Een setting van veiligheid, rust en vertrouwen

Renske Feenstra inner journey review

Wat gaan we doen?

Tijdens  het mentorship sta jij centraal met al je intenties, je vragen, je doelen en dromen. Door middel van het intentiedocument, de intake en de kick-off sessie wordt duidelijk waar je mee aan de slag wilt. De sessies bereid ik voor op basis van de informatie die ik daaruit haal, de voorgaande therapie en integratie sessies en wat jij op dat moment nodig hebt. Dan zal helder worden wat we in iedere sessie gaan doen. Dat kan iedere sessie dus ook anders zijn.

Een aantal voorbeelden:

 • De Bijbel bestuderen
 • Gebed
 • Life coaching & mentoring
 • Tikva (christelijke stretch & relax work-outs)
 • Acceptance and Commitment Therapy
 • Mindset & de psyche
 • Huiswerk opdrachten
Renske Feenstra

Je zal ervaren dat...

Ik werk met wat er is.

 • Dat betekent dat ik werk waarmee jij naar de sessies komt en dat dit misschien iets anders is dan we vooraf hebben 'gepland' bij de intake. Het traject kan thema's/overtuigingen/patronen naar de oppervlakte brengen waar je aandacht aan mag geven en dit kan anders zijn dan wat je misschien had verwacht. 
 • Jij bepaalt altijd zelf waarmee je wil werken en wat je wel/geen aandacht geeft. We brengen het altijd in gebed en jouw grenzen zijn het belangrijkste.
 • Het betekent ook dat God weet wat jij nodig hebt en dat Hij zal voorzien. We starten het traject en iedere sessie met gebed en laten ons leiden door de Heilige Geest. We vertrouwen op Hem. 


'Zoek je geluk bij de HEER, Hij zal je geven wat je hart verlangt. Leg je leven in de handen van de HEER, vertrouw op Hem.'

Psalmen 37:4-5


Ik heb een mentorship traject bij Renske gevolgd. Renske is betrokken en voelt goed aan wat er nodig is. Het traject is fijn opgezet met veel ruimte voor persoonlijk tussentijds contact. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik de opgedane inzichten of vragen na een sessie kon delen waarop ik snel een reactie terug kreeg. Renske heeft een zachte en warme energie, maar staat krachtig in haar rol als coach. Het traject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en een hernieuwd zelfvertrouwen in het volgen van mijn eigen pad.

Diana

Renske Feenstra en Wesley Tax

Maak kennis met Renske. Jouw coach tijdens dit traject.

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben christen en holistisch therapeut & life coach en begeleid in mijn trajecten en bij het membership 'Restore' (online Tikva) christelijke vrouwen en moeders. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun huwelijk/relatie, het moederschap en hun onderneming/werk.

Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn. Ik werk samen met mijn man Wesley. Wesley is orthomoleculair therapeut en wij werken optioneel ook samen, zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere vlakken te werken aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid


Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven zoals je door God bent bedoeld - in relatie met Hem - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je huwelijk of relatie, als moeder en als dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt in je gezin en in onderneming/werk.


'Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op je eigen inzicht. Denk aan Hem bij alles wat je doet, dan baant Hij voor jou de weg.' Spreuken 3:5-6

Het traject is niet voor iedereen geschikt...

Maar...

 • Als jij bereid bent om leiderschap te tonen en dagelijks kleine stapjes wilt maken...
 • Jij ziet welke impact jij hebt op je huwelijk, je relatie en je kinderen: je voelt dat het anders mag en kan.
 • Jij weet dat je wil bijdragen aan Gods Koninkrijk. Jij weet dat God jou wil gebruiken en je wil daar meer over leren.
 • Je verlangt naar verandering in bepaalde thema's van je leven, je wilt hiervoor verantwoordelijkheid nemen.
 • Je wil leven met met een diep vertrouwen in God, dat Hij je leidt, voor je zorgt en een plan heeft voor je leven. Dát wil je uitdragen. 
 • Mijn christelijke visie en werkwijze spreken je aan en je voelt een 'ja' om er volledig in te duiken.
 • Je wilt verdieping en groei als professional. Impact maken. Soms weet je nog niet goed 'hoe' of in welke vorm. Misschien heb je dat al wel helder, maar geeft het nog niet het gewenste resultaat. 
 • Het is jouw leven, jouw huwelijk, jouw moederschap, jouw werk/onderneming. Je wil een gezond fundament creëren voor de rust, liefde en het vertrouwen naar je naar verlangt. 


Dit maatwerk 1-op-1 traject is een investering in jezelf, maar je gaat hiermee ook een commitment aan. Twijfel je of het mentorship passend is bij waar je nu staat en behoefte aan hebt? Geef je dan op voor een online kennismaking.

Ervaringen holistische coaching

Wat mijn klanten zeggen

Lichter en ontspannen
Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!
Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee
Snel tot de kern

Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven.Froukje

Een veilige plek

De twee sessies die ik bij Renske heb gehad zijn nog erg in mij aan het nawerken. Haar prachtige praktijkruimte is een oase van rust en inspiratie. Renske is met haar wijsheid en zachtheid een coach waar je terecht kan als je diepe transformatie zoekt en een veilige plek om alles aan te kijken wat er in je leeft. Ik wens je Renske als coach van harte toe!
Kim


Kies voor transformatie.

Voor jou als christelijke vrouw, (toekomstige) moeder en ondernemer.Investering in jezelf

Maandelijks 2 plekken

1:1 mentorship

3 maanden

€1197,-

 • 3 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw doelen en kernwaarden
 • 1X online Intake & kick-off van circa1,5 uur
 • 3X therapie & coaching sessies van circa 1,5uur
 • 3X online integratie sessies van circa 1uur
 • 1X evaluatie sessie van circa 1uur
 • Gezamenlijk Google doc waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Betaling in 3 of 6 maandelijkse termijnen mogelijk


  Prijs is incl. btw


Wat krijg je? 

#1. Mentorship 3 maanden

Persoonlijk afgestemd op jou en de intenties + doelen die je voor het mentorship hebt. Een veilige ruimte om te werken aan overtuigingen en patronen. Samen kijken we naar waarin jij wil veranderen.  Dat kan gaan over persoonlijke dromen, het moederschap, de relatie/het huwelijk met je man of over je werk/bedrijf. In relatie met God, je naasten en vol vertrouwen & geloof.

#2. Start met een online intake

We starten met een online intake & kick-off sessie om te bespreken wat je intenties en doelen zijn. 

#3. Iedere maand een therapiesessie

Op locatie in de praktijkruimte in Apeldoorn of online via Google Meet. Je ontvangt mijn coaching, therapie, begeleiding, praktische tools/handvatten. De sessie duurt circa 1,5uur. 

#4. Iedere maand een integratie sessie

Deze sessies zijn online via Google Meet en duren 1 uur. De integratie sessies zijn er om je proces en de therapiesessie van 2 weken ervoor, te verhelderen, verwerken en integreren. Onduidelijkheid of zwaarte na een sessie, een drempel die hoger is geworden om stappen te zetten. Dat hoort allemaal bij het proces en dat maakt integratie essentieel. Ook als je successen boekt en ervaart dat je groeit: dan is er integratie, om je te laten verwerken en vieren. 

#5. Een gezamenlijk Google document waarin je je proces bijhoudt

In dit document vind je iedere maand nieuwe vragen en ruimte om je intenties en doelen te delen, te beschrijven waar je tegenaan loopt en waar je mijn begeleiding bij wilt. Zo krijg je helder waar je nu staat, waar je heen wilt en wat daar tussenin staat. Op deze manier creëer je een verslag van jouw traject.

Zij deden eerder een Mentorship

Ik heb een traject gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn.
Sarah Visschedijk
Sarah

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen.  Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee