Lifecoach Zwolle | Renske Feenstra

Opzoek naar een lifecoach in Zwolle?

"Voorbij de terugkerende emoties als angst, twijfel & onzekerheid"


Een holistische benadering: thuiskomen bij jezelf en God

Welkom bij RenskeFeenstra.nl - lifecoach Zwolle. De holistische benadering van gezondheid gaat uit van het principe dat jouw geest, ziel en lichaam met elkaar zijn verbonden. Raak je op een van deze vlakken uit balans, dan ontstaan er gezondheidsklachten.

Ik kijk als lifecoach & holistisch therapeut daarom altijd verder dan klachten en symptomen en ga opzoek naar de echte oorzaak van jouw disbalans. De aanpak is altijd persoonlijk en op jouw specifieke situatie afgestemd.

Holistisch therapeut Renske Feenstra
Holistisch therapeut Renske Feenstra

Ik bied jou een veilige ruimte waarin jij d.m.v. een holistische benadering kunt thuiskomen in jezelf en bij God als bron. Om weer mens te zijn en ruimte te geven aan wat er in je aanwezig is en om keuzes te maken die je ziel voeden.

Ik neem je mee in het herinneren van wie je in essentie bent. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan door middel van het Inner Journey Mentorship traject.

Ik begeleid jou op intuïtieve en holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag  en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen.

"Een veilige ruimte voor een diepe transformatie 
voor jou als vrouw, moeder en ondernemer"

Wat heb je aan een lifecoach?

  • Word bewust van wie jij dacht te zijn
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.


Waarom je voor mij als lifecoach moet kiezen?
Ik, Renske, begeleid jou naar diepere lagen in jezelf waar ik er voor zorg dat je altijd gezien, gehoord en veilig voelt.

En, we werken optioneel samen met orthomoleculair therapeut Wesley Tax. Zo ga je niet alleen met je ziel en geest aan de slag maar heb je ook de kans om je fysieke lichaam in balans te brengen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn, ongeveer 34 minuten rijden vanaf Zwolle. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen.

Je kunt direct starten met het Inner Journey traject, inclusief een intakegesprek. Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl | Holistisch therapeut & lifecoach

Zij deden eerder het Inner Journey Mentorship
met holistische coaching

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner -  Moederhart Apeldoorn

In verbinding met jouw kern en intuïtie met behulp van holistisch therapeut

Tijdens het Inner Journey mentorship zullen we 2 of 5 maanden samen reizen. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.