Testimonial Marielle:
10 maart 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Marielle: "mijn purpose leven"

” Ik boekte een coaching sessie bij Renske, omdat ik voel dat er meer is. Ik wil mijn hart & intuïtie volgen en mijn purpose leven. Renske heeft een fijne, ontspannen & lichte energie, waar je je meteen door op je gemak voelt. Door haar waardevolle boodschappen die ze deelt op Instagram voelde ik al dat het zou klikken. Met een vers gebakken, gezond, vegan koekje werd ik warm ontvangen. Haar manier van werken vind ik erg mooi. Ze kan erg goed luisteren, maar óók advies geven zodat ik verder kon in de goede richting. Ze heeft me geholpen om ‘oude’ dingen los te laten, bevestiging gegeven dat ik op het goede pad ben en een boost om te vertrouwen op waar ik voor wil gaan. Mijn (levens)missie is dankzij Renske duidelijker geworden. Na de sessie hebben we nog even telefonisch contact gehad, je merkt duidelijk dat Renske heel betrokken is. Ik kan het zeker aanraden om een sessie te boeken, maar weet vrijwel zeker dat ook haar trajecten & workshops waardevol zijn! ”


Mariëlle - The Green Guide - 1:1 coaching sessie

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.