Testimonial Yvonne:
20 augustus 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Yvonne: "ik werd meteen rustig"

” Het voelde net of praatte ik met een vriendin of met Yvonne uit de toekomst toen ik met jou de skypecallsessie had. Voordat we begonnen was ik echt zenuwachtig.. toen je eenmaal in beeld was werd ik meteen rustig. Je vertelde dingen en legde kaartjes, wat ik echt mega interessant vond! Daarnaast heb je me echt diep geraakt want ieder ding wat je zei was zoals het was. Nou eigenlijk precies zoals het is.

Je hebt mijn grote vraagtekens kunnen beantwoorden waar ik je mega dankbaar voor ben! Vooral dat ik een pijn had door mijn ouders. Het raakte me echt diep en ik heb tijdens de sessie heel wat tranen gelaten. Geen idee of je het gezien had, maar het mocht er zijn zoals je zo mooi zei.

Omarm het en het zal zich sneller oplossen. Door jou ben ik een stapje verder gekomen naar de ware ik die ik wil zijn!

Je hebt door de juiste dingen te zeggen en te voelen mijn ogen geopend! Dat ik los van dingen die ik behaal, zoals een diploma of een baan een enorm waardevol mens ben. Hier ben ik stapje voor stapje mee bezig.

Korte omschrijving; voel je dat Renske jou kan helpen of heb je behoefte om je knelpunten en/of struggles te bespreken, dan kan Renske echt heel veel voor je betekenen. ”

Yvonne - Inspiratiesessie & healing sessies

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.