Testimonial Aïsha Tauran:
10 maart 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Aïsha Tauran: "Tranen, maar ook een groots gevoel!"

” De rust die Renske met zich meebrengt is super fijn op zo’n dag. Ik voelde me op mijn gemak en gerust. Ook tijdens de prachtige visualisaties en opdrachten. Tranen, maar ook een groots gevoel! Dankzij Renske kreeg ik helder wat mijn zielsmissie is! Toen ik hem op papier had gezet schrok ik er zelfs van, omdat hij eigenlijk veel groter was dan de missie die ik eerder had geformuleerd. Ik herkende de woorden haast niet! Maar ik schreef hem zó effortles, vanuit flow op. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.  En tegelijkertijd voelde het zo groots en mooi! Terwijl mijn ego het allang had bestempeld als ‘veel te groot voor jou’.

En daardoor wist ik: dit komt van het diepste van mij.

Vanuit liefde. Vanuit mijn grootsheid, mijn ziel!


Dankjewel, lieve Renske, dat ik mijn grootsheid en impact mocht voelen!

En dat mijn missie nu kraakhelder is. Het was een prachtige en vooral ook gezellige dag! ”


Aïsha Tauran - Mind Your Blissness. 1:1 VIP dag

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.