Testimonial Marielle:
10 maart 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Marielle: "mijn purpose leven"

” Ik boekte een coaching sessie bij Renske, omdat ik voel dat er meer is. Ik wil mijn hart & intuïtie volgen en mijn purpose leven. Renske heeft een fijne, ontspannen & lichte energie, waar je je meteen door op je gemak voelt. Door haar waardevolle boodschappen die ze deelt op Instagram voelde ik al dat het zou klikken. Met een vers gebakken, gezond, vegan koekje werd ik warm ontvangen. Haar manier van werken vind ik erg mooi. Ze kan erg goed luisteren, maar óók advies geven zodat ik verder kon in de goede richting. Ze heeft me geholpen om ‘oude’ dingen los te laten, bevestiging gegeven dat ik op het goede pad ben en een boost om te vertrouwen op waar ik voor wil gaan. Mijn (levens)missie is dankzij Renske duidelijker geworden. Na de sessie hebben we nog even telefonisch contact gehad, je merkt duidelijk dat Renske heel betrokken is. Ik kan het zeker aanraden om een sessie te boeken, maar weet vrijwel zeker dat ook haar trajecten & workshops waardevol zijn! ”


Mariëlle - The Green Guide - 1:1 coaching sessie

Over de schrijver
Reactie plaatsen