Testimonial Yvonne:
20 augustus 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Yvonne: "ik werd meteen rustig"

” Het voelde net of praatte ik met een vriendin of met Yvonne uit de toekomst toen ik met jou de skypecallsessie had. Voordat we begonnen was ik echt zenuwachtig.. toen je eenmaal in beeld was werd ik meteen rustig. Je vertelde dingen en legde kaartjes, wat ik echt mega interessant vond! Daarnaast heb je me echt diep geraakt want ieder ding wat je zei was zoals het was. Nou eigenlijk precies zoals het is.

Je hebt mijn grote vraagtekens kunnen beantwoorden waar ik je mega dankbaar voor ben! Vooral dat ik een pijn had door mijn ouders. Het raakte me echt diep en ik heb tijdens de sessie heel wat tranen gelaten. Geen idee of je het gezien had, maar het mocht er zijn zoals je zo mooi zei.

Omarm het en het zal zich sneller oplossen. Door jou ben ik een stapje verder gekomen naar de ware ik die ik wil zijn! 

Je hebt door de juiste dingen te zeggen en te voelen mijn ogen geopend! Dat ik los van dingen die ik behaal, zoals een diploma of een baan een enorm waardevol mens ben. Hier ben ik stapje voor stapje mee bezig.

Korte omschrijving; voel je dat Renske jou kan helpen of heb je behoefte om je knelpunten en/of struggles te bespreken, dan kan Renske echt heel veel voor je betekenen. ”

Yvonne - Inspiratiesessie & healing sessies

Over de schrijver
Reactie plaatsen