Testimonial Aïsha Tauran:
10 maart 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Aïsha Tauran: "Tranen, maar ook een groots gevoel!"

” De rust die Renske met zich meebrengt is super fijn op zo’n dag. Ik voelde me op mijn gemak en gerust. Ook tijdens de prachtige visualisaties en opdrachten. Tranen, maar ook een groots gevoel! Dankzij Renske kreeg ik helder wat mijn zielsmissie is! Toen ik hem op papier had gezet schrok ik er zelfs van, omdat hij eigenlijk veel groter was dan de missie die ik eerder had geformuleerd. Ik herkende de woorden haast niet! Maar ik schreef hem zó effortles, vanuit flow op. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was.  En tegelijkertijd voelde het zo groots en mooi! Terwijl mijn ego het allang had bestempeld als ‘veel te groot voor jou’.

En daardoor wist ik: dit komt van het diepste van mij.

Vanuit liefde. Vanuit mijn grootsheid, mijn ziel!


Dankjewel, lieve Renske, dat ik mijn grootsheid en impact mocht voelen!

En dat mijn missie nu kraakhelder is. Het was een prachtige en vooral ook gezellige dag! ”


Aïsha Tauran - Mind Your Blissness. 1:1 VIP dag

Over de schrijver
Reactie plaatsen