Testimonials holistische therapie | Renske Feenstra

Testimonials holistische therapie

Laat je inspireren door klantervaringen

Bekijk de ervaringen 

Testimonials holistische coaching

Laat je inspireren door klant ervaringen

Renee Huner Moederhart Apeldoorn

"Het geeft rust en vertrouwen"

Het mentorship ben ik begonnen vanuit een gevoel dat ik dingen anders wilde en wilde gaan ontdekken wie ik eigenlijk echt ben en welke dingen ik wil ontwikkelen. 

Door zo blanco het mentorship in te stappen kon ik me goed overgeven aan het proces. En de paar sessies die we tot nu toe hebben gehad hebben me al zoveel gebracht! Met de oefeningen die we doen en de gesprekken die we hebben is me al veel duidelijk geworden. Ik heb inzichten verkregen die me helpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook de context beter te snappen waarom dingen soms gaan zoals ze gaan. Dit geeft veel rust, maar ook vertrouwen.

Ik kijk enorm uit naar de komende maanden in het mentorship en geloof erin dat ik ga vinden wat ik zocht.

Renee Huner

1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

"Een veilige plek om aan te kijken wat er in je leeft"

De twee sessies die ik bij Renske heb gehad zijn nog erg in mij aan het nawerken. Haar prachtige praktijkruimte is een oase van rust en inspiratie. Renske is met haar wijsheid en zachtheid een coach waar je terecht kan als je diepe transformatie zoekt en een veilige plek om alles aan te kijken wat er in je leeft. Ik wens je Renske als coach van harte toe!

Kim Schutte 

Yvonne Margaretha

"Daadwerkelijk realiseren waar je naar verlangt"

Renske is een hele fijne coach, ze helpt je zodat je verandering waar je naar verlangt daadwerkelijk realiseert. Ze heet je helemaal welkom om jezelf te zijn. Embody the New van Renske en Wesley samen is ook echt een aanrader.

Yvonne Margaretha

"Ik heb me altijd veilig, gezien en gehoord gevoeld"

Je hebt me begeleid naar diepere lagen in mijzelf. Ik heb me altijd veilig gevoeld, gezien en gehoord gevoeld, dat is al van onschatbare waarde. Je bent krachtig in je zuiverheid en schroomt niet om confronterend te zijn. Ten dienste van mijn groei en het hoogste goed.

Lianne Maathuis

"De veiligheid om echt te doorvoelen"

” Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade.

Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen. Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

Dianne Hachmang

Sarah Visschedijk

"Van binnenuit je leven gaan leven"

Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.

Sarah Visschedijk

"Snel tot de kern"

Wat ben ik blij dat Renske op mijn pad is gekomen. Van zowel de Skype gesprekken als de live (workshop)dag die ik met haar heb gehad heb ik ontzettend veel geleerd.

Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven. Daarnaast is ze gewoon een hele leuke, lieve meid waardoor het fijn is om een dag samen met haar door te brengen.

Ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer voor ons in petto hebt Renske, je bent een inspiratie!

Froukje

"Goede afstemming op je behoeftes en wensen"

Renske en Wesley weten heel goed een veilige omgeving te creëren. Zij stralen rust en ruimte om te zijn uit. De coachsessies met Renske zijn erg fijn omdat zij op een liefdevolle, respectvolle en met oprechte interesse kan coachen. Zij vroeg mij toen der tijd: wat spreekt jou aan bij mijn werkwijze? Waarop ik zei ‘al ga ik bladeren zoeken in het bos met jou, het gaat mij echt om hoe jij bent als persoon waardoor de manier van werken heel fijn is, met welke werkwijze dan ook’. Dit omdat zij goed afstemt op jouw behoeftes en wensen en hierover goed communiceert. 

Soraya de Rijke

Schrijf je in voor de wachtlijst van onze christelijke holistische therapie trajecten