Artikelen ziel, geest en lichaam

Samen bouwen en steun geven aan een toekomst
van Rust, Hoop & Herstel

Steun en bouw mee als bedrijf / ondernemer aan Studio Restore

Investeren met impact

Jij, als mens met een hart voor impact, wordt uitgenodigd om deel uit te maken van iets unieks. Studio Restore & Tikva, opgericht door Renske Feenstra, is meer dan alleen een platform; het is een beweging die hoop en herstel brengt in de levens van velen, gedreven door de kracht van geloof en verbondenheid.


Onze reis, onze missie
Geïnspireerd door haar persoonlijke reis en de overtuiging dat iedereen verdient te leven in volledige harmonie met zichzelf en God, richtte Renske Studio Restore op. Dit platform staat voor een vernieuwende combinatie van geestelijke groei en fysiek welzijn, verankerd in christelijke waarden. Het is haar passie en roeping om via Studio Restore iedereen te bereiken die zoekt naar rust, herstel, en balans in het leven.

De kracht van jouw bijdrage

Elke gift, groot of klein, helpt ons om de deuren van Studio Restore wijd open te zetten voor hen die het meest in nood zijn. Jouw steun stelt ons in staat om programma's verder te ontwikkelen, gratis sessies aan te bieden en ons bereik binnen de gemeenschap te vergroten. Met jouw hulp kunnen we samen een veilige haven bieden aan velen.

Een dringende behoefte

Nu, meer dan ooit, is er een groeiende behoefte aan de rust en het herstel dat Tikva biedt. De uitdagingen van het hedendaagse leven, gecombineerd met de unieke stressfactoren van onze tijd, maken dat mensen zoeken naar diepgang, verbinding, en herstel. Jouw bijdrage helpt ons om aan deze cruciale behoefte te voldoen.

Dankzij jouw gift:

  • Maken jaarlijks duizenden Nederlanders (opnieuw) kennis met het christelijk geloof via Studio Restore.
  • Kunnen we investeren in social advertising om Tikva en Studio Restore onder een groter publiek kenbaar te maken.
  • Ontstaan van Rust, Hoop & Herstel naast verbondenheid, vriendschap en ontmoeting.
  • Kunnen we duurzaam investeren in het ontwikkelen van gratis (online) lessen en via social media kanalen verspreiden.

Studio Restore: Rust, Hoop en Herstel

Jezus brengt herstel in de relatie met God de Vader. In Gods Woord staat: "Hij heeft ons getrokken uit de macht van de duisternis en overgezet in het Koninkrijk van de Zoon van Zijn liefde". God is een God van herstel, Hij wil alles herstellen. We mogen herstellen op geestelijk, emotioneel en lichamelijk vlak. 

Investeren met impact, 3 manieren van geven:

Je kunt op verschillende manieren bijdragen: financiële donaties, het sponsoren van specifieke programma's, of het delen van jouw netwerk om de boodschap van Studio Restore & Tikva verder te verspreiden. Elke vorm van steun is waardevol en maakt een direct verschil.

#1 Geef maandelijks

Met een maandelijkse donatie investeer je in het bereiken van Nederland met het evangelie en het herstel van Jezus Christus. Als we kunnen rekenen op jouw maandelijkse gift kunnen we duurzaam investeren en de ontwikkeling van aansprekende materialen.
Doneer nu 

#2 Geef eenmalig

Geef je liever eenmalig of op zelfgekozen momenten? Dat kan! Het is ons verlangen dat meer mensen via Studio Restore Jezus leren kennen. Elke gift draagt hieraan bij! Investeer mee zodat de impact van Studio Restore zal groeien en meer mensen Jezus ontmoeten.

#3 Geef als bedrijf / ondernemer

Wil jij als ondernemer meebouwen aan onze missie? Word dan droomdrager en investeer in onze droom. De komende jaren willen we grote stappen zetten, door te investeren in groei en uitdagende projecten.


Ja, ik geef aan Studio Restore,
kies uit de volgende 4 opties:

#1 Rust

Eenmalig: € 3.000,-  of
6 termijnen: € 500,-  of
12 termijnen € 250,-

#2 Hoop

Eenmalig: € 6.000,- of
6 termijnen: € 1000,- of
12 termijnen € 500,-

#3 Herstel

Eenmalig: € 12.000,-  of
6 termijnen: € 2000,-  of
12 termijnen € 1000,-

#4 Royal

Eenmalig: € 18.000,-  of
6 termijnen: € 3000,-  of
12 termijnen € 1500,-

Liever zelf een gift overmaken?

Jouw gift is van harte welkom op IBAN NL43INGB0001965630 ten name van Renske Feenstra. Vermeld 'gift voor Studio Restore'.
Renske Feenstra en Wesley Tax
Wesley & Renske, oprichters van Studio Restore

Neem contact met mij op

Ik ben Renske Feenstra en ik help je graag verder. Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen over geven aan Studio Restore, klik dan op de knop hieronder om contact met me op te nemen