Holistische coaching Renske Feenstra

1:1 Inner Journey mentorship

Het holistische coaching traject met een diepe transformatie
voor jou als vrouw, moeder en ondernemer

Gevoelens en emoties zoals neerslachtigheid, angst, paniek, boosheid, verdriet, twijfel, onzekerheid, schuldgevoelens en meer, vinden hun oorsprong in gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Ze hebben zich opgeslagen in je lichaam en keren telkens weer terug. Hoe ga je hiermee om? Hoe geef je het verleden een plek? Hoe vergeef je? Op welke manier is het weer mogelijk om met vertrouwen, rust en blijdschap in het heden te leven en naar de toekomst te kijken? Ik begeleid je daar graag in. Plan jouw gratis 1:1 intake in en we bespreken hoe ik jou het beste kan begeleiden.


Renske Feenstra lifecoach en holistische caoching
Holistische life coach Renske Feenstra

"Een veilige ruimte voor al jouw donkere en lichte stukken"

Ik neem je mee in het her-inneren van wie je in essentie bent. Om vanuit daar te kijken naar het licht en de schaduw in jezelf. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Als life coach bied ik je met het holistisch coaching traject een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan.

Tijdens het mentorship zullen we 2 of 5 maanden samen reizen. Het is een persoonlijk afgestemd traject, jij staat centraal met jouw thema’s, jouw intenties en doelen.


Ze beïnvloeden je doen, je laten. De woorden die je spreekt en de gedachten die je aandacht geeft. Het heeft impact op hoe jij naar jezelf kijkt en welke mogelijkheden en potentie je ziet (en wat je nog niet kunt zien). Ook voor wat je creëert in het leven op allerlei gebieden, bewust en onbewust. En als belangrijkste in mijn ogen: je relatie met God, als bron, in hoeverre ervaar jij een relatie en onderhoud je deze?

Daar gaan we samen naar kijken, in een setting waarin veiligheid, rust en vertrouwen centraal staat.  Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte. En die bied ik als life coach jou met het mentorship.


1:1 mentorship Holistische coaching Renske Feenstra

Je voelt dat er meer uit het leven te halen valt maar je ervaart blokkades...

Ik heb al mijn kennis en ervaringen gebundeld in een mentorship waarmee jij een lichter leven kunt creëren. Een diepe transformatie en innerlijke reis. Voor jou als bewuste vrouw, moeder, bezielde ondernemer, coach en/of therapeut. 

 • (H)erkennen, helen en transformeren wat niet meer dient
 • Herschrijf je verhaal, zodat jij rust en voldoening gaat ervaren
 • Tot de kern van waar jij nu in vastloopt; wat nu nog verborgen is wordt helder.
 • Word niet langer gedreven door (systemische) patronen of emotionele blokkades.
 • Diepe relatie en samenwerking met God in je persoonlijke leven en business/werk

Ja, ik wil aan de slag


"Doorbreek je patronen
en herinner wie je in essentie bent"


Coaching met holistische benadering - Renske Feenstra


"Renske is een hele fijne coach, ze helpt je zodat je verandering waar je naar verlangt daadwerkelijk realiseert. Ze heet je helemaal welkom om jezelf te zijn". Yvonne Margaretha


In verbinding met je kern en intuitie - Renske Feenstra

In verbinding met jouw kern en intuïtie met behulp van een mentorship traject

 • Innerlijke vrijheid, vreugde en verbinding met naasten.
 • Niet langer gedreven door (systemische) patronen of emotionele blokkades.
 • Jouw thema’s, jouw intenties en doelen in het leven staan centraal.
 • Je her-innert wie je in essentie bent.
 • Het belichamen en het uitdragen van je roeping.
 • Ontvangen wat God voor jouw leven wilt.
 • In lijn met God als bron je werk/business creëren die volledig bij jou past.

  Je resoneert met dit mentorship en voelt 100% een JA om er volledig in te duiken. Jouw reis. Jouw leven. Jouw roeping. Helemaal klaar om in je eigen transformatie te investeren.

8x therapie + coaching & integratie sessies

Intake & evaluatie sessie

On​line academy met opdrachten, video's  en meer

Jouw intenties, doelen en thema's

Impact op hoe jij naar jezelf kijkt

Een setting van veiligheid, rust en vertrouwen

Renske Feenstra inner journey review


Het 1:1 Inner journey mentorship duurt 2 of 5 maanden

Wat is het verschil?


Wat gaan we doen?

Tijdens het mentorship, sta jij centraal, met al je intenties, je vragen, je doelen, je schaduw en je licht.
Door middel van het intentiedocument, de intake en de kick-off sessie wordt duidelijk waar je mee aan de slag wilt.

De sessies bereid ik voor op basis van de informatie die ik daaruit haal, de voorgaande therapie en integratie sessies en wat jij op dat moment nodig hebt.
Dan zal helder worden wat we in iedere sessie gaan doen. Dat kan iedere sessie dus ook anders zijn.

Een aantal voorbeelden:

 • Coaching & mentoring
 • Verschillende therapeutische technieken
 • Innerlijk kind  & innerlijke delenwerk    
 • Symboliek


 • Associatietherapie
 • Ademwerk
 • Mindset & de psyche
 • Gebed en meditatie
Renske Feenstra

Je zal ervaren dat...

Ik werk met wat er is. Ik werk waarmee jij naar de sessie komt (bewust en onbewust) en je zal ervaren dat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Dat is hoe het leven dus ook werkt. Je ontvangt niet altijd wat je wilt (of denkt te willen), maar altijd wat je nodig hebt. We starten het traject en iedere sessie met een gebed waarin we vragen om datgene zichtbaar te maken en aan te raken wat jij nu nodig hebt. Daar leggen we ons vertrouwen dus ook neer tijdens de Inner Journey.

Kan je je voorstellen wat er gebeurt wanneer je instapt?
Renske Feenstra

5 stappen, hoe het innerlijk werkt...

Deze stappen geven weer wat er mogelijk voorbij komt tijdens het mentorship. De stappen vinden tegelijkertijd plaats. Door het ene aan te raken, komt het andere in beweging. Door het ene de ruimte te geven, komt het andere ook aan het licht. Door innerlijk werk te doen, emoties te voelen die lang niet zijn gevoeld en bewust te worden van een oude pijn of blokkade, creëer je de ruimte om bijvoorbeeld in je bedrijf grootse stappen te zetten of een diepere laag te bereiken in de verbinding met je geliefde. Dat is hoe het werkt - dat is hoe dit mentorship werkt.


Van te voren zetten we intenties en bespreken we alles wat jij nu weet, voelt, hoopt, gelooft en wilt doen. Om het vervolgens los te laten, met het diepe vertrouwen dat je altijd ontvangt en ervaart wat je nu nodig hebt om te herinneren wie je in essentie bent en te belichamen wat je hier komt brengen.

Wat mag je ervaren?

#01 (H)erkennen

Het onderbewuste, het ongeziene en het niet welkome, waarin triggers, oude pijn, blokkades en coping mechanismen liggen. Wanneer deze worden erkend, dan kan heling en transformatie plaatsvinden. Dit maakt zichtbaar waarin we ons hebben klein gehouden, wat we zijn gaan geloven over onszelf en het leven, en wat ons niet meer dient. We gaan het liefdevol inzetten voor je groei. Ook ligt hierin verborgen wat juist zó graag gezien en gevoeld wilt worden, waar enorm veel potentie en groei ligt, maar wat voor een deel in jou nog als onveilig of spannend wordt ervaren. Let's dive into that.

#02 Voelen en beleven

Het (door)voelen en beleven wat weer wilt stromen, door jouw lichaam, mind, lichaam en systeem. Door de energie weer in beweging te brengen en de stroom toe te laten, creëer je ruimte. Ruimte om te zijn met wat er is en wat er wilt ontstaan dóór jou heen, zoals God zijn plan voor je heeft.

#03 Ruimte geven

Aan datgene wat je zolang niet hebt toegelaten. Zowel de schaduw als het licht. Toelaten wat God als bron je wilt geven. Dit is een kwetsbaar proces en kan enorm spannend zijn, daarom creëren we een veilige ruimte waarin je alle ruimte en tijd hebt om hier in te zakken, te herinneren, te integreren en te belichamen. 

#04 Ontvangen

Welke lessen, spiegels en triggers keren regelmatig terug? Hoe kan je hiermee omgaan? Waar komt het vandaan? Welke waarheid mag jij gaan aannemen zodat je denken vernieuwd en jij veiligheid, rust en liefde in je lichaam gaat ervaren? Liefde voor je naasten, een open hart en wat nog meer, dat ga je ontdekken.

#05 Belichamen

Hoe mag jij nog meer belichamen wat je hier te brengen hebt? Samen kijken we naar het mentaal, emotionele en spirituele aspect, en de praktische stappen die gezet mogen worden voor het leven waar je van droomt en het werk en/of de business waar jij voor bedoeld bent. Ik geef je mijn tools en advies wanneer jij je eigen business hebt en stappen wilt zetten om werkelijk te gaan doen waarvoor je hier op aarde bent! In lijn met God je werk/business neerzetten.


"Door het ene aan te raken, komt het andere in beweging.

Door het ene de ruimte te geven, komt het andere ook aan het licht".


Het programma van het Inner journey mentorship

Alle contactmomenten zijn zo ingericht dat ze je stap-voor-stap leiden door het proces voor het optimaliseren van je mentale & emotionele gezondheid.

Timeline inner journey mentorhsip Renske Feenstra


Wat krijg je? 

#1. Mentorship 2 of 5 maanden

Persoonlijk afgestemd op jou en de intenties + doelen die je voor het mentorship hebt. Een veilige ruimte om te herinneren wie je in essentie bent, om los te laten wat je niet meer dient, te transformeren en om te belichamen waarvoor je hier op aarde bent. In relatie met God, je geliefden en vol vertrouwen & liefde.

#2. Iedere maand een sessie

Op locatie in de Space in Apeldoorn, eventueel online. Je ontvangt mijn coaching, therapie, begeleiding, praktische tools.

#3. Iedere maand een integratie sessie

Deze sessies zijn in de Space in Apeldoorn, online via Google Meet of we maken een wandeling in de bossen van Apeldoorn. De integratie sessies zijn er om je proces en de sessie 2 weken ervoor, te verhelderen, verwerken en integreren. Onduidelijkheid of zwaarte na een sessie, een drempel die hoger is geworden om stappen te zetten. Dat hoort allemaal bij het transformatieproces en dat maakt integratie essentieel. Ook als je successen boekt en ervaart dat je groeit en je essentie meer belichaamt: dan is er integratie, om je te laten aarden, verwerken en vieren.

#4. Toegang tot online omgeving

Toegang tot de online omgeving met modules, video's, oefeningen en werkbladen.

#5. Een gezamenlijk Google document waarin je je reis bijhoudt

In dit document vind je iedere maand nieuwe vragen en ruimte om je intenties en doelen te delen, waarin je blokkeert en waar je mijn begeleiding bij wilt. Zo krijg je helder waar je nu staat, waar je heen wilt en wat daar tussenin staat. Op deze manier creëer je een prachtig verslag van jouw transformatie reis én helpt het om je doelen te behalen en dromen te verwezenlijken. 

#7. WhatsApp support

Via WhatsApp kan je met mij contact opnemen wanneer er vragen in je opkomen. Dit kan gaan over persoonlijke processen, veranderingen in relatie tot partner, kinderen, familie en vrienden, en allerlei thema's die voor jou belangrijk zijn in je proces. Ook kijk ik met je mee naar je werk/business, om je aanbod, ideale klant en teksten te bekijken en mee te voelen in de stappen die je wilt zetten als dat je intentie is voor het mentorship. 

"Je hebt me begeleid naar diepere lagen in mijzelf. Ik heb me altijd veilig gevoeld, gezien en gehoord gevoeld, dat is al van onschatbare waarde. Je bent krachtig in je zuiverheid en schroomt niet om confronterend te zijn. Ten dienste van mijn groei en het hoogste goed."
Lianne Maathuis


Renske Feenstra en Wesley Tax

Maak kennis met Renske. Jouw coach tijdens dit traject.

Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch coach & life coach en begeleid in mijn sessies, trajecten, workshops en ceremonies vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf.

Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel


Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit wie je werkelijk bent - in relatie met God als bron - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder en dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt op aarde in je werk en/of bedrijf. 


Wat zichtbaar mag worden is wat je in de schaduw hebt verstopt, uit bescherming en veiligheid. Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat jij voluit kunt leven zoals je bent bedoeld. 

Zullen we kennismaken?

Raadpleeg mijn agenda om te zien wanneer ik beschikbaar ben. Deze call is om kennis te maken met elkaar, te bespreken hoe ik jou het beste kan begeleiden en om je vragen te bespreken.Zit er geen geschikte datum en tijd tussen voor je? Stuur dan een mail naar info@renskefeenstra.nl en deel dan ook meteen een aantal dagen en tijden dat je beschikbaar bent, dan kijken we in de agenda wat we kunnen regelen.


Het traject is niet voor iedereen geschikt...

Maar...

 • Bereid bent om leiderschap te tonen en dagelijks kleine stapjes wilt maken...
 • Jij weet dat je een roeping hier op aarde hebt. Jij voelt dat er nog zoveel meer in je zit.
 • Je verlangt naar transformatie in bepaalde thema's van je leven, je wilt hiervoor verantwoordelijkheid nemen.
 • Je voelt dat het meer moeiteloos mag gaan, met een diep vertrouwen in God. Dat wil je je herinneren en dat wil je belichamen en uitdragen.
 • Je wilt dieper zakken zodat je anderen ook dieper kunt meenemen in jouw roeping. Je kunt de ander daar brengen waar jezelf bent geweest.
 • Je resoneert met dit mentorshop en voelt 100% een JA om er volledig in te duiken. Helemaal klaar om in je eigen transformatie te investeren.
 • Je wilt verdieping en groei als professional. Impact maken. Soms weet je nog niet goed 'hoe' of in welke vorm. Misschien heb je dat al wel helder, maar geeft het nog niet het gewenste resultaat. 


Dit maatwerk 1-op-1 traject is een investering in jezelf, maar je gaat hiermee ook een commitment aan. Twijfel je of het mentorship passend is bij waar je nu staat en behoefte aan hebt? Geef je dan op voor een online kennismaking of het is nog niet het juiste moment om aan een transformatie te werken.

Ervaringen holistische coaching

Wat mijn klanten zeggen

Ze voelt feilloos aan wat je nodig hebt
Ze is niet bang om eerlijk en open te zijn. Ze is niet bang om even door te pakken waar nodig en ze voelt het feilloos aan wat jij nodig hebt om geïnspireerde actie te kunnen ondernemen. Zo begeleid ze je in een prachtige en krachtige transformatie.

Anouk
Snel tot de kern


Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven.
Froukje
Eerlijk en puur


”Het liet mij vooral zien hoeveel mijn intuïtie al sprak en het nodigde mij uit om VOLUIT voor haar stem (intuïtie) te gaan kiezen. Renske is een prachtige vrouw die je hier ontzettend goed in kan begeleiden. Ontzettend liefdevol, eerlijk en puur. Het is een MEGA aanrader als jij jouw meest waardevolle richtingaanwijzer: jouw intuïtie, wil ontdekken én gaan gebruiken in jouw leven.
Jacoline Lokhorst


Kies voor een diepe transformatie en een innerlijke reis.

Voor jou als bewuste vrouw, moeder en bezielde ondernemer.Investering in jezelf

Nog 3 plekken

1:1 Inner Journey mentorship

2 maanden

€700,-

€450,-

3 plekken om te starten in december 2022

 • 2 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw intenties + doelen
 • Intake & kick-off met therapie & coaching  van 2uur
 • 1 Therapie & coaching sessie van circa 2uur
 • 2 Integratie sessies van circa 1uur
 • Evaluatie sessie
 • Toegang tot online omgeving met modules
 • Gezamenlijk Google doc waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk


  Prijs is ex btw
Nog 2 plekken

1:1 Inner Journey mentorship
5 maanden

€1250,-

€995,-

2 plekken om te starten in december 2022

 • 5 maanden 1:1 mentorship
 • Persoonlijk afgestemd op jouw intenties + doelen
 • Intake 
 • Kick-off sessie met therapie & coaching van circa 2uur
 • 3 Therapie & coaching sessies van circa 2uur
 • 4 Integratie sessies van circa 1uur
 • Evaluatie sessie
 • Toegang tot online omgeving met modules
 • Gezamenlijk Google doc waarin je je reis bijhoudt
 • WhatsApp support
 • Betaling in maandelijkse termijnen mogelijk

  Prijs is ex btw

Zij deden eerder een Inner Journey Mentorship traject

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk
Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!
Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner - Moederhart Apeldoorn