Holistisch coach Renske Feenstra
Holistisch therapeut Renske Feenstra

Je bent klaar met beperkende overtuigingen, onzekerheid of angsten.

Voor de vrouw die rust, verbinding en veiligheid wil ervaren in zichzelf, haar leven, haar relatie, in het moederschap en haar werk of eigen bedrijf.

Ik bied je een proeftraject om voor jezelf te ontdekken:

 • (H)erkennen wat niet meer dient en nieuwe keuzes maken
 • Ontdek de triggers waardoor jij vastloopt en wat jij persoonlijk kunt toepassen (mindset, rust, relatie met God, fysieke gezondheid en meer)
 • Met je eigen persoonlijke visie van geest, ziel en lichaam naar de kern
 • De ruimte geven aan je innerlijke (kind)delen voor heling en groei
 • Wandelen in je door God gegeven, unieke, bestemming en staan in je vrouwelijke kracht. Zoals het bedoeld is.


Om de stap naar holistische therapie kleiner te maken bied ik nu ook een proeftraject aan, zodat je kunt ervaren wat het voor jou kan betekenen.

Renske heeft mij op rustige en liefdevolle wijze geholpen om een dieper inzicht te creëren in een blokkade. Door haar rust en vertrouwen ontstond er een setting waarbij het meteen ‘klikte’ en ik vanuit mijn essentie vertrouwen vond om dit oude beeld los te laten. Ik voelde bij Renske ook de veiligheid om mijn blokkade echt te doorvoelen. Ik kijk uit naar mijn volgende coachsessie! ”

Dianne Hachmang
Renske Feenstra - online Tikva

Ik bied jou een veilige ruimte

Wat goed dat je hier bent. Ik ben Renske, holistisch therapeut & lifecoach, en ik begeleid in mijn sessies en trajecten vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God en met de mensen om haar heen.

Ik begeleid jou naar diepere lagen in jezelf in een setting waarin veiligheid, rust en vertrouwen centraal staat. Je kwetsbaarheid aankijken en erkennen, daar is moed voor nodig en vooral een veilige ruimte.

Ik zie het als mijn roeping om jou te begeleiden in een leven vanuit wie je werkelijk bent - in relatie met God als bron - vol vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust in je relatie, als moeder en dochter - & toewijding aan wat jij hier te doen hebt op aarde in je werk en/of bedrijf.

Ik neem je mee in het herinneren van wie je in essentie bent. In je systeem liggen herinneringen opgeslagen, soms zo diep dat je er zelf moeilijk bij kunt komen. En tegelijkertijd dat ze zo diep liggen, hebben ze een grote impact op je dagelijkse leven. Ik bied je een veilige ruimte om hier mee aan de slag te gaan door middel van een proefmaand van mijn Inner Journey traject.

Holistische coaching Renske Feenstra


'Wat openbaart mag worden is wie jij werkelijk bent, zodat jij voluit kunt leven zoals je bent bedoeld'


Voor wie is het holistische proeftraject?

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:

 • Word bewust van wie jij dacht te zijn (en dat dit beeld vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
 • Word bewust van beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
 • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.

Ontdek de triggers waardoor jij vastloopt en wat jij persoonlijk kunt toepassen (mindset, rust, relatie met God, fysieke gezondheid en meer)

Holistische wijze & resultaat

Ik begeleid jou op intuïtieve en holistische wijze met therapie, coaching en integratie. Zo gaan we gericht aan de slag en kunnen we binnen enkele weken al een eerste resultaat behalen.

Praktische informatie

Wat je kunt verwachten:

 • Het traject is inclusief een intake (intentie + doel) via e-mail, een therapiesessie in onze praktijk en een online integratie sessie.
 • Na de betaling ontvang je een mail over het inplannen van de therapiesessie.
 • Voorafgaand aan de therapiesessie bespreken we jouw intentie en doel voor de sessie via de mail.
 • De therapiesessie vindt plaats in mijn praktijk in Apeldoorn en duurt circa 1,5 uur.
 • Na de sessie spreken we een online integratie sessie af die plaatsvindt via Google Meet. We bespreken hoe je verder kunt. Dit duurt circa 1 uur.
 • Optioneel: Als je wilt kun je ook eerst een gratis online kennismakingscall inplannen om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen.

We zijn gevestigd in Apeldoorn. We kunnen de consulten ook online laten plaatsvinden, via beeldbellen. Ontvang je liever eerst nog meer informatie? Je mag mij altijd mailen op info@renskefeenstra.nl

Een leven vanuit wie je werkelijk bent

in relatie met God als bron 

Zij deden eerder het Inner Journey Mentorship
voor vreugde, liefde, vertrouwen, veiligheid en rust als moeder en dochter

Ik heb een aantal ceremonies en trajecten gevolgd bij Renske. Renske is een hele fijne, wijze en betrokken coach die je écht helpt om bij jezelf te komen en van binnenuit je leven te gaan leven. Bij Renske voel je direct dat je veilig bent en dat er geen oordelen zullen zijn, waardoor je het gevoel krijgt dat je er helemaal mag zijn met zowel je lichte als donkere kanten.
Sarah Visschedijk
Sarah Visschedijk

Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten van mijn sessie bij Renske. Er was niet speciaal één ding waar ik me op wilde richten maar tijdens de sessie lukte Renske het al heel snel me te helpen om bij de kern te komen. In slechts 90 minuten kreeg ik mooie inzichten en toen ik de deur uit liep voelde ik me zoveel lichter en ontspannen. Ik ga graag nog een keer naar Renske!

Renee Huner Moederhart Apeldoorn
Renee Huner -  Moederhart Apeldoorn
De twee sessies die ik bij Renske heb gehad zijn nog erg in mij aan het nawerken. Haar prachtige praktijkruimte is een oase van rust en inspiratie. Renske is met haar wijsheid en zachtheid een coach waar je terecht kan als je diepe transformatie zoekt en een veilige plek om alles aan te kijken wat er in je leeft. Ik wens je Renske als coach van harte toe!
Kim Schutte 

Ontdek holistische therapie in een persoonlijk afgestemd proeftraject van 1 maand

Maak vandaag nog je afspraak.