Met Geest, Ziel en Lichaam
07 mei 2023 
in Tikva
2 min. leestijd

Met Geest, Ziel en Lichaam

Binnenkort zal ik starten met het lesgeven in Tikva, op basis van christelijke waarden. Eรฉn van de redenen waarom ik zo enthousiast ben om Tikva lessen te gaan geven, is dat ik daarmee de ruimte mag faciliteren voor mensen om samen te komen.

Geest, Ziel en Lichaam

We zijn gemaakt om samen te leven en te delen. We zijn bedoeld om er voor elkaar te zijn, te luisteren, te geven en te ontvangen.

Die ruimte, waarin we met geest, ziel en lichaam naar God mogen gaan, wil ik graag bieden.

Daarom kijk ik enorm uit naar de Tikva lessen die volgende week starten. Komende donderdag 11 mei 2023 in Arnhem en een aantal weken daarna ook in Apeldoorn.

Tikva, beweging van Hoop

Iedereen is welkom. Mensen die zoeken en (Hem) nog niet gevonden hebben. Mensen met een rotsvast vertrouwen in God en die dat graag willen uiten, delen en verdiepen. Mensen die verlangen naar rust, hoop en kracht. Of je dat nou al ervaart in je dagelijkse leven of nog helemaal niet.

๐‘๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ข๐ž ๐›๐ž๐ฐ๐ž๐ ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐จ๐จ๐ฉ, ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ณ๐จ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ž๐ก๐จ๐ž๐Ÿ๐ญ๐ž ๐š๐š๐ง ๐ข๐ฌ.

Wil je meer rust in je hoofd? Verlang je naar ontspanning in je lichaam? Wil je een vast moment in de week voor jezelf met God? Samen komen met anderen?

Dan zou Tikva lessen, in beweging en ontspanning, iets voor jou kunnen zijn.

Kom zoals je bent

Misschien ervaar je weerstand of vind je het lastig om tijd vrij te maken. Het maakt allemaal niet uit. Kom zoals je bent. God verwelkomt je altijd en de hemel juicht bij ieder persoon die verloren was en nu gevonden is. Ze vieren feest! (Lukas 15)

Als het jou ook fijn lijkt om eens een Tikva les te doen, voel je dan welkom.

God zegt:

๐—ช๐š๐ง๐ญ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ญ๐ฐ๐ž๐ž ๐จ๐Ÿ ๐๐ซ๐ข๐ž ๐ข๐ง ๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐š๐š๐ฆ ๐›๐ข๐ฃ๐ž๐ž๐ง๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง, ๐๐š๐š๐ซ ๐›๐ž๐ง ๐ˆ๐ค ๐ข๐ง ๐ก๐ฎ๐ง ๐ฆ๐ข๐๐๐ž๐ง (Matteรผs 18:20)

Ik hoop dat je dat mag gaan ervaren bij de groepslessen Tikva, bij Tikva Apeldoorn, Tikva Arnhem of Tikva online. Dat je het mag ervaren door de bewegingen, teksten en muziek heen.

Voel je vrij

Mocht je nog vragen hebben dan mag je mij altijd even een bericht sturen via contact of mail naar info@renskefeenstra.nl. Hopelijk tot gauw!

Liefs,

Renske Feenstra - Holistisch therapeut & lifecoach

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, โ€˜de Spaceโ€™. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen