Testimonial Nayana van Gurp:
10 maart 2022 
2 min. leestijd

Testimonial Nayana van Gurp: "mijn hart geopend voor de reis naar mijn Ziel"

Renske Feenstra heeft mij laten kennismaken met healing en wauw wat vond ik het een bijzondere ervaring! Het heeft werkelijk mijn hart geopend voor de reis naar mijn Ziel.

Ik had al veel gelezen over het begrip healing en ik had de Reiki 1 cursus afgerond. Maar zelf een healing ontvangen, dat had ik nog niet ervaren. Renske is een prachtige vrouw die heel veel Liefde en Rust uitstraalt. Toen zij healingsessies aanbood voelde ik meteen dat ik dit moest gaan doen!


Ik heb de sessies online gedaan en dat verloopt heel fijn. Eerst vertelt Renske kort wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Ook vraagt ze of er plekken zijn waar ze extra aandacht aan zou mogen geven. Daarna mocht ik lekker gaan zitten of liggen en mijn ogen sluiten. Wanneer de sessie is afgelopen zal ze dat zelf aangeven en dan is er tijd om ervaringen te delen.

Iedereen zal een healing weer anders ervaren. Ik voelde veel energie stromen en tintelingen door mijn lichaam. Ook zag ik kleuren. In het begin van de sessie waren deze donker en voelde ik af en toe angst. Naarmate de sessie vorderde werden de kleuren lichter en begon ik mijzelf ook lichter te voelen! Renske had vooral veel blokkades gevoeld bij mijn keelchakra en in mijn buikgebied. Dit klopte helemaal met mijn eigen ervaring want in die gebieden voelde ik vaak nog veel spanning. Ik besloot meteen om een tweede sessie te plannen want ik wilde hier verder mee aan de slag! Tijdens die sessie kwam er heel veel los, ik voelde het meteen in mijn lichaam. De dagen daarna had ik koorts en voelde ik dat mijn lichaam hard aan het werk was om alles wat los was gekomen te verwerken. Renske heeft mij in die dagen tot twee keer een korte healing gegeven als nazorg! Toen de koorts was gezakt voelde ik mij een stuk lichter en vrijer. Ik was echt een laag dieper gegaan!


Op dit moment volg ik het Soul Journey Membership, waarin ik verder werk aan mijn transformatieproces om zo tot het diepste van mijzelf te komen. Renske geeft tijdens dit 3 maanden durende traject trainingen, vragenuurtjes, meditaties en healingen. Maar boven dat deelt zij al haar Kennis, Wijsheid en Liefde. Ik ben dankbaar dat ik Renske heb ontmoet en dat ik mijn hart heb gevolgd om haar healingsessies te ontvangen. Voor mij was dit de start van een prachtige reis, op weg naar mijn werkelijke Zelf. De reis naar een leven in Liefde en Licht.”

” Voorjaar 2019 startte ik aan een drie maanden durend traject bij Renske, het Soul Journey Membership. Toen ze dit aanbood, voelde ik aan alles in mij dat dit precies de juiste vervolgstap was op mijn pad. Wat ben ik dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd op dat moment.

Het traject heeft mij ontzettend veel gebracht. In die drie maanden is er innerlijk zoveel getransformeerd waardoor mijn buitenwereld ook mee veranderde. Mijn Zielsmissie werd duidelijk en ik kreeg het vertrouwen om dat pad te volgen, zonder mij te laten tegenhouden door mijn omgeving of eigen beperkende gedachtes.

Laagje voor laagje kwam ik steeds dichter bij mijn kern, mijn ware Zelf. Ik leerde weer te luisteren naar mijn lichaam en intuïtie. Nu zijn zij mijn wegwijzers geworden, ik doe niets meer wat niet goed voelt.

Renske heeft ontzettend veel tijd en liefde in dit traject gestoken. Het was een hele mooie combinatie van live trainingen, werkboeken, meditaties, healingen en 1-op-1 sessies. Haar wijsheid, rustige uitstraling en openheid maken dat je je meteen vertrouwd voelt bij haar. Renske begeleid je naar een leven vanuit een hoger bewustzijn, Licht en Liefde. ”


Nayana van Gurp - Love This Moment. Healin

Over de schrijver
Mijn naam is Renske Feenstra. Ik ben holistisch therapeut, lifecoach & tikva instructeur. Ik begeleid in mijn sessies, trajecten & workshops vrouwen en moeders die willen herinneren wie ze in essentie zijn, in bewuste verbinding met God. Vrouwen die rust, verbinding en veiligheid willen ervaren in hun relatie, het moederschap en hun werk of eigen bedrijf. Mijn praktijk bevindt zich in Apeldoorn, in de praktijkruimte van mij en mijn man Wesley Tax, ‘de Space’. Wij werken samen zodat je de mogelijkheid krijgt om op meerdere en diepere niveaus te werken met je lichaam, geest en ziel.
Reactie plaatsen
gratis intakegesprek holistisch coach renske feenstra

Ervaar een proefsessie holistische therapie met Renske

Reserveer nu een plek voor een proefsessie holistische therapie ntake van 90 minuten. Vul het formulier in en plan de intake wanneer dit jou het beste uitkomt. We kijken er naar uit om kennis te maken!

Ik werk met vrouwen die het aandurven om zichzelf aan te kijken en naar binnen willen keren:
  • Word bewust van wie je dacht te zijn (wat vaak niet klopt met hoe God jou ziet)
  • Word bewust van alle beperkende overtuigingen en onwaarheden in je gedachten
  • Word bewust van de patronen die je gevangen, klein en beperkt houden.