Testimonial Froukje:
10 maart 2022 
0 min. leestijd

Testimonial Froukje: "door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid"

” Wat ben ik blij dat Renske op mijn pad is gekomen. Van zowel de Skype gesprekken als de live (workshop)dag die ik met haar heb gehad heb ik ontzettend veel geleerd.

Renske weet de juiste vragen te stellen en voelt goed aan waar behoefte aan is. Door haar open houding en haar eigen kwetsbaarheid durfde ik me ook open te stellen en kwam daardoor snel tot de kern. De praktische tips die Renske geeft zijn zeer toepasbaar in het dagelijks leven. Daarnaast is ze gewoon een hele leuke, lieve meid waardoor het fijn is om een dag samen met haar door te brengen.

Ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer voor ons in petto hebt Renske, je bent een inspiratie! ”

Froukje - Deelnemer training Hartverlangens afstemmen op de wet van aantrekking

Over de schrijver
Reactie plaatsen